Ce dezvăluie visele despre viaţa ta de cuplu

1 70066 original jpg jpeg

De cele mai multe ori, visele care îţi lasă o senzaţie puternică de teamă, sunt prevestitoare de evenimente plăcute şi de armonie în viaţa de cuplu. Află cum le poţi interpreta şi ce-ţi rezervă viitorul!

Dacă visezi divorţ...

...Înseamnă că poţi avea încredere în sprijinul partenerului tău. Dacă visezi des că te cerţi cu el,atunci ai mari şanse să rezolvi o situaţie neplăcută.

Cu ajutorul raţiunii şi al diplomaţiei,vei trece peste toate,însă acolo unde nu merită,vei renunţa pentru a căuta ceva mai bun.

Dacă visezi că ţi-ai pierdut verigheta...

...Trebuie să ştii că în scurt timp se întrevede o reuşită pe plan sentimental. Dacă până acum aveai probleme de comunicare cu partenerul de viaţă,perioada următoare va fi una plină de pasiune şi înţelegere.

Mai mult,cei care visează că-şi pierd verigheta vor avea o căsnicie armonioasă,stabilă şi lipsită de prejudecăţi.

Dacă visezi că plângi la nuntă...

...Înseamnă că problemele de comunicare cu cei dragi îşi vor găsi o rezolvare. Vei fi privită cu mai multă consideraţie,iar planurile pe care doreşti să le întreprinzi vor fi apreciate.

Dacă visezi nuntaşi îmbrăcaţi în haine închise la culoare,atunci vei avea parte de zile pline de fericire.

Dacă visezi că te înşală...

...Înseamnă că eşti nesigură de acţiunile lui. Nu te descuraja,însă! De cele mai multe ori,lucrurile se pot rezolva dacă le vei trata cu răbdare şi cu mult tact.

Dacă visezi că te înşală noaptea,atunci vei fi cerută în căsătorie,dacă se întâmplă ziua,atunci vei avea parte de o avansare la serviciu.

Dacă visezi adulter...

...Atunci ţi se deschid porţile către noi aventuri în dragoste. În cazul în care ai deja o relaţie care-ţi

îngrădeşte libertatea,atunci perioada următoare îţi va rezerva câteva soluţii salvatoare.

Dacă ai deja o legătură stabilă,ea va prospera datorită descoperirii unor noi orizonturi spirituale.

Dacă visezi avort…

…În realitate,te gândeşti să rezolvi o problemă foarte dificilă. Nu intra în panică! Finalul va fi o reuşită.

Dacă îi visezi pe Adam şi Eva...

...Acest lucru prevesteşte o situaţie neaşteptată,care te va decepţiona pe moment. Pe termen lung,relaţiile de familie se vor consolida.

Dacă îi visezi pe amândoi în grădina Raiului,Adam nud şi Eva cu un şarpe încolăcit în jurul taliei,atunci înseamnă că trădarea şi ignoranţa se vor uni ca să-ţi alunge norocul.

Dacă îl vezi pe Adam vorbind cu şarpele,atunci o femeie vicleană îţi va distruge reputaţia. Cu toate acestea,un prieten îndepărtat te va scoate din impas.

Când visezi că ai gustat din Pomul Vieţii,aminteşte-ţi că merele înseamnă armonie,satisfacţie şi fertilitate.

Dacă te visezi goală…

…Înseamnă că,în general,te simţi vulnerabilă sau te confrunţi cu sentimente profunde de ruşine. Nu te îngrijora! Ţi-e teamă de ceva ce nu există.

Dacă visezi moartea lui…

…Atunci decesul persoanei iubite sugerează dorinţa de a face câteva schimbări interioare. Poate fi vorba despre creşterea încrederii de sine sau acceptarea responsabilităţilor în viaţa de familie.

Oricare ar fi motivul,partenerul de viaţă te va susţine în ce vrei să întreprinzi.