Ce hăinuţe pentru copii mici se poartă vara asta? (P)

simeon stalpnicul png

Dacă soarele îşi face de cap, atunci hainele uşoare, vaporoase, materialele din fibre naturale şi culorile vii sau deschise nu sunt indicate doar pentru noi, părinţii. În cazul bebeluşilor şi al copiilor, aceste mici trucuri în materie de vestimentaţie pot deveni esenţiale în ce priveşte sănătatea şi starea lor de bine.

Aşa că de ce să nu te asiguri că fiecare piesă de îmbrăcăminte a copilaşului tău este şi cea mai potrivită pentru o zi perfectă de vară? Elfbebe.ro,magazin online pentru copii şi viitoare mamici,a făcut deja o primă selecţie a unor hăinuţe frumoase şi elegante,realizate din textile de calitate,de producători cunoscuţi. Toate sunt excelente de purtat în orice activitate a celor mici,însă iată o listă scurta cu ceea nu ar trebui să lipsească din garderoba de vară a niciunei fetiţe şi a niciunui băieţel. Şi,mai ales,iată la ce detalii trebuie să fii atentă atunci când le achiziţionezi!

Rochiţe şi fustiţe pentru fetiţe

O vară fără fustiţe evazate sau fără rochiţe cu volane nu există! Fetiţele se simt nemaipomenit într-o astfel de rochie special croită pentru copii,dar aceasta trebuie să fie dintr-un material care lasă pielea să respire. În plus,nu trebuie să fie foarte strânsă pe corp. Alegeţi una în culorii cât mai vii,cu imprimeuri săltăreţe şi într-o notă optimistă,din colecţia găzduită de Elfbebe.ro!

Necesar minim:3 rochiţe fetiţeşi 3 fustiţe.

Pantalonul pentru băieţi

De lungime medie sau scurtă,un pantalon din bumbac pentru băieţi face toţi banii,putând fi purtat,în funcţie de model,la joacă,la o aniversare sau pur şi simplu în casă. Trebuie să fie destul de comod la mijloc,în aşa fel încât să nu îl strângă,dar nici să nu aibă grijă că îi cade,nu?

Necesar minim:1 pantalon lung şi 4 pantaloni scurţi.

Tricoul lejer sau cămaşa casual

Nelipsite din garderoba nimănui,tricourile şi cămăşile în culori deschise sunt cele mai potrivite şi pentru cei mici,în dimineţile sau serile unei zile toride de vară. Bumbacul din care sunt confecţionate reţine transpiraţia şi le face să devină cele mai comode piese de vestimentaţie. Evitaţi însă acele haine copiisau pentru bebeluşi care prezintă cusături groase,încheietori prea proeminente sau etichete ce pot zgâria.

Necesar minim:7 tricouri / cămăşuţe.

Indiferent ce căutaţi sau ce gusturi aveţi în materie de îmbrăcăminte,elfii de la Elfbebe.ro te aşteaptă în căsuţa lor virtuală,ca să îţi arate garderoba lor completă cu haine pentru botez şi cu alte hăinuţe şic pentru copii!