Ce NU trebuie să lipsească din bagajul de vacanţă!

1 58570 original jpg jpeg

Sezonul estival e aici, se pleacă în vacanţă! Cu toţii aşteptăm cu nerăbdare acest moment al anului, însă avem probleme în ceea ce priveşte bagajul pe care îl luăm cu noi pentru că nu ne încape în el tot ce vrem.

Tendinţa fiecăruia e să ia cu el atunci când pleacă în vacanţă mult mai multe lucruri decât este necesar. Ai grijă să nu îţi lipsească din bagaj lucrurile esenţial de care ai nevoie într-o vacanţă. Îţi recomandăm o listă cu aceste obiecte de nelipsit.

Citeşte şi:

Cu familia,în vacanţă:5 paşi pentru o vară netoxică

Sfaturi de dietă pentru vacanţă

Câte o ţinută pentru fiecare zi

Tindem să luăm în bagaj atunci când plecăm în vacanţă foarte multe haine,pe care nici măcar nu apucăm să le îmbrăcăm. Este suficient să luăm cu noi câte o ţinută pentru fiecare zi de vacanţă,plus una pentru o ocazie specială,în caz că se iveşte pe timpul vacanţei. Nu uitaţi că multe dintre haine se pot combina între ele! Puteţi purta aceeaşi pereche de pantaloni 2 zile,cu câte un tricou diferit.

Încălţămintea

Nu lua cu tine multe perechi de încălţăminte pentru că nu vei avea timp să le porţi. O pereche de şlapi pentru plajă,o pereche de pantofi eleganţi şi o pereche sport sunt de ajuns.

Costumul de baie

Costumul de baie trebuie să fie nelipsit din orice bagaj,indiferent de sezon. Chiar dacă mergi la munte pe timp de iarnă,e bine să îl iei cu tine,deoarece hotelul poate avea piscină interioară şi de ce să nu profiţi?

Lucruri pentru igienă

Nu trebuie să lipsească din bagajul tău periuţa de dinţi,pasta de dinţi,şamponul,gelul de duş şi eventual o cremă de corp. Dacă mergi la plajă nu uita loţiunea de protecţie şi cea de după plajă. E posibil ca hotelul în care mergi să aibă prosoape,dar nu te poţi risca,aşa că ia cu tine 2 prosoape,unul pentru corp şi altul pentru faţă.

Medicamente

Întotdeauna e bine să ai la tine pastile pentru orice eventualitate. Nu ocupă mult loc şi pot fi de mare folos dacă se iveşte vreo durere sau o complicaţie. Printre aceste medicamente se numără pastilele pentru probleme digestive,insolaţie,durere de cap,alergii sau pastilele de care ştiţi că aveţi nevoie.Recente

Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg
otet jpg
Click! pofta buna jpg
Cele mai bune alimente pentru rinichi  jpg
Maini tinand un pahar cu apa jpeg
haine  jpg
pliculețul de ceai  sursa   Shutterstock jpg
rozacee acid azelaic shutterstock 1498857530 jpg
Cum iti poate afecta consumul de alcool pielea  Sursa imagine Pixabay jpg
raceala, gripa, simptome jpg
Faci asta zilnic fara sa stii ca iti ia ani din viata  Sursa foto Pixabay jpg