Ce să nu-i spui NICIODATĂ unei mame singure

1 71265 original jpg jpeg

Dacă ai o prietenă care îşi creşte singură copilul sau copiii şi ai de gând să-i pui la dispoziţie sfaturile tale, pentru a-şi face ordine în viaţă, e înţelept să te mai gândeşti.

În primul rând,ca să fii sigură că nu se supără,nu o criticaşi evită să-i faci reproşuri despre educaţia celor mici. În al doilea rând,ia în calcul că o să te trezeşti cu replica:nu ai copil,nu ştii!

E scuzabil,nimeni nu vrea să primească indicaţii de la oameni care nu au idee despre ce vorbesc,ci confundă teoria cu realitatea. Te sfătuim,dacă vrei să-ţi păstrezi prietenia,să nu-i spui niciodată aceste afirmaţii şi îţi explicăm şi de ce.

Cu siguranţă ştie ce are de făcut mai bine decât tine,iar dacă ajungi să îi reproşezi că nu ştie să-şi stabilească priorităţile,înseamnă că eşti pregătită să nu mai auzi de ea o bună bucată de vreme. O mamă singură trebuie să se asigure că celui mic nu-i lipseşte nimic,absolut nimic,că îşi face treaba cât mai bine la serviciu,că în casă este cât de cât curăţenie şi apoi,dacă mai este timp,o să aibă grijă şi de ea.

Chiar crezi asta? Cu siguranţă aici va fi de acord cu tine. De fapt,face tot ce îi stă în putinţă să rupă un sfert de oră din zi numai pentru ea. Uneori nici 15 minute zilnic nu îşi poate permite,aşa că se mulţumeşte cu un duş de nici un minut. Cât despre coafat părul în fiecare zi,îi mulţumeşte sincer celui care a inventat şamponuluscat.

Sub nicio formă nu lăsa aceste cuvinte să-ţi iasă din gură. Face destule eforturi să arate impecabil,deşi a dormit fracţionat şi nu s-a odihnit suficient. În plus,s-a specializat în machiajul efectuat în câteva minute,pe semi-lumină şi pe furiş.

Poate viaţa ta se va aşeza dacă te recăsătoreşti

Nu ai de unde să ştii asta şi,mai mult decât atât,cine ştie?!,poate o condamni la şi mai mult stres. Când o să simtă nevoia şi va întâlni bărbatul perfect care să fie şi soţ şi tată pentru copilul ei,fii sigură că va face acest pas,fără să îi sugerezi tu cum ar trebui să îşi trăiască viaţa.Recente

Samsung sau iPhone Iată ce telefon ți se potrivește mai bine în funcție de nevoile tale de zi cu zi! jpeg
par carut jpg
caine, fructe, cirese jpg
Ochi hazel jpg
shutterstock 418125508 jpg
Piele sanatoasa, fructe jpg
Sapunuri care alunga insectele tantarii  Sursa foto Pixabay jpg
masina de spalat vase jpg
lampi led unghii jpg
cumsedepisteazacanceruloral jpg
shutterstock 1746013364 jpg
exfoliant fata xpertbeauty jpg
Pleci la shopping  5 lucruri pe care sa le alegi cu maxima atentie jpg
shutterstock 1433984846 jpg
7 moduri mai putin stiute prin care iti protejezi rinichii  Sursa foto shutterstock 1922026235 jpg
Tort de ciocolata cu cirese  Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește  sursa   Shutterstock jpg
casa bântuită  foto   Shutterstock jpg
Pui souvlaki  Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg