Ce suzetă alegi pentru bebeluşul tău? Suzetele Bibs disponibile la Little Prints îţi vor fi pe plac

1 suzete bibs 3 jpg jpeg

Suzeta pentru cel mic, un subiect destul de mult dezbătut, a făcut ca marii producători să îşi îmbunătăţească produsele şi să aducă publicului variante tot mai bune. Printre grijile părinţilor se numără faptul că o suzetă ar putea afecta buna dezvoltare a cavităţii bucale.

Însă suzetele de calitate şi create special, ţin cont de impactul acestora asupra sănătăţii celui mic. Descoperiţi suzetele Bibs disponibile la Little Prints.

Din drag şi grijă pentru cei mici

Încă de la apariţia celui mic în viaţa voastră sau poate chiar şi înainte de acest moment aţi setat ca standard alegerea produselor de înaltă clasă. Este startul pe care îl oferiţi celor mici. Dacă în trecut puteam spune că atât s-a putut, acum, când există o aşa mare diversitate de produse, este ignoranţă din partea părinţilor să nu aleagă ce e mai bun, din ce e mai bun.

La capitolul suzetă, îi interesează pe părinţi în mod special dacă cel mic o va accepta. Este un alt test de trecut. Însă nu se poate spune despre suzeta Bibs că are şanse să fie respinsă de bebeluş. Asta pentru că este creată din silicon sau latex, în funcţie de tipul ales, din colecţia preferată. Are o formă anatomică, imită perfect sânul mamei, astfel că la folosire îi dă acestuia o senzaţie plăcută, îl linişteşte instant.

Pentru siguranţa, sănătatea şi starea de bine a celui mic, suzetele Bibs disponibile la Little Prints au fost create ţinând cont de fiecare detaliu. Nu ating pielea din jurul gurii, nu irită, permit aerului să circule, sunt moi şi flexibile. În cele 3 colecţii de suzete Bibs - Color, Supreme şi Couture - sunt regăsite variante optime pentru bebeluşi de toate vârstele.

  • Utile şi sigure încă din prima lună de viaţă.
  • 3 categorii de suzete pentru vârste diferite: 0 luni, 6 luni şi peste 18 luni.
  • Varietate de culori.
  • Variantă şi cu inel fosforescent, ce luminează în întuneric.

Şi când credeaţi că nu ar mai fi ce să vă surprindă în legătură cu aceste produse...Little Prints completează gama de suzete şi cu accesorii şi alte produse de interes pentru orice părinte. Baby nest, bentiţe, diverse textile utile şi must have pentru new borns sunt câteva opţiuni aici. Toate acestea au la bază principiul calităţii, de altfel eshop-ul Little Prints este cel care a adus primul în România produse semnate Bibs sau Mushie.

Alegerea suzetei nu trebuie să fie o provocare

Pentru că unii părinţi aleg să introducă suzeta în rutina celui mic, fie la somn sau în anumite momente de maximă nelinişte, suzeta aleasă este un real test. Nu încercaţi tot atât de multe variante care îl vor deranja pe bebeluş. Mergeţi la sigur cu opţiunea de suzeta Bibs, ce nu conţine chimicale clasice regăsite în produsele din silicon, latex sau plastic. Este cea ce devine prima prietena ai celui mic.

Încercaţi, experimentaţi şi combinaţi cromatic astfel de accesorii la ţinutele celui mic. În cadrul eshop-ului Little Prints opţiunile sunt atât de diverse, culorile plăcute. Orice variantă aleasă poate fi completată de accesorii, clipsuri şi protecţii.

Contact

+40725766847

hello@littleprints.ro