Cea mai mare sărbătoare a copiilor împreună cu părinţii

1 69490 original jpg jpeg

Peste 10.000 de părinţi şi copii sunt aşteptaţi chiar de 1 Iunie, începând de dimineaţă, în Parcul Al. Ioan Cuza din Bucureşti pentru a transforma ziua copilului în ziua copiilor împreună cu părinţii lor la o nouă ediţie a evenimentului tradiţional Itsy Bitsy – Copiii colorează viaţa.

De dimineaţă până seara pe aleile parcului se vor desfăşura peste 50 de ateliere distractive părinte – copil,cele mai iubite jocuri ale copilăriei,multe concursuri şi premii,expoziţii,muzică şi dans,un adevărat festival – maraton cu peste 10 ore de bucurie în familie.

şi

îşi aşteaptă prietenii la distracţie în aer liber alături de

care pregăteşte zeci de surprize pe scena unde vor cânta şi vor dansa peste 200 de copii.

Printre surprizele de pe scenă se numără recitalul

care lansează în premieră noul său album cu muzică pentru copii compusă de Virgil Popescu-

,prezenţa artistului

şi un moment interactiv de ventrilocie cu actriţa

.

Vor urca pe scenă şi actriţele şi mămicile

şi

,cunoscută ziarista

împreună cu fetiţele ei şi muzicianul

,tânăr tătic şi el.

9 dintre cele mai iubite mame blogger au pregătit

dimineaţa de la 10:00,în Foişorul de lemn. Ele vor discuta cu mamele despre cum să crească un copil fericit şi sănătos fără a se sacrifica. 

“Anul acesta vom petrece ziua de 1 Iunie aşa cum le place şi le face bine copiilor:împreună cu părinţii lor. Credem că fericirea copiilor stă în relaţia bună cu părinţii şi cel mai bun cadou pe care îl putem oferi celor mici este o zi în care să aibă toată atenţia părinţilor. Vom face tot ceea ce putem ca mesajul copiilor şi al părinţilor să fie auzit de parlamentari şi,cu ajutorul lor,ziua de 1 Iunie să devină zi liberă naţională.“ declară

,Director General Itsy Bitsy.

1 Iunie zi naţională

Evenimentul Itsy Bitsy de 1 Iunie 2016 face parte din campania care urmăreşte să schimbe relaţia dintre copiii şi părinţii din România,campanie derulată de grupul de iniţiativă format din Itsy Bitsy FM,lideri de opinie-Andreea Marin,Virgil Ianţu şi Tili Niculae-,parlamentari,specialişti psihologi şi asociaţii de părinţi,cu susţinerea ANPDCA.

Grupul de iniţiativă a demarat campania în urma semnalelor de alarmă ridicate de numeroase studii,care arată că 6 din 10 copii simt nevoia să petreacă mai mult timp cu părinţii,deşi doar 24% din părinţi cred că timpul petrecut cu cei mici este prea puţin. Pe măsură ce copilul creşte,timpul petrecut cu părinţii în timpul săptămânii şi în weekend scade. Conform experţilor,timp de calitate nu înseamnă timp petrecut în aceeaşi cameră,ci ca părinţii să fie prezenţi 100% în relaţie,oferindu-le copiilor întreaga atenţie.

Pentru a oferi soluţii la aceste probleme,grupul de iniţiativă a lansat un apel către părinţii din România-“Petreceţi minimum o oră de calitate pe zi cu copiii voştri”-şi o amplă campanie de informare pe parcursul anului,care include şi demersurile pentru ca 1 Iunie să devină zi naţională,liberă.Recente

rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni  Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi  Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau  1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni  sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei  Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde  sursa   Shutterstock jpg
Intepatura de albine  jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor  Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg