Cele 5 criterii după care alegem o tricicletă, o trotinetă sau o bicicletă pentru copii ?

1 58546 original jpg jpeg

Mişcarea este foarte importantă pentru copii, iată de ce mulƫi părinƫi aleg incă de la varste fragede să le ofere copiilor jucării care să-i oblige să facă mişcare în timp ce se joacă.

Conform unui studiu independent,tricicletele,trotinetele si bicicicletele fara pedale sunt preferatele copiilor atunci când vine vorba o plimbare în parc.

Dacă până acum ofertele erau limitate,iată că firme precum TOYSdepot vă oferă o gamăvariată de jucării fără pedale,special selectate pentru micuƫii dumneavoastră. Fiind confecƫionate din plastic sunt foarte uşoare,fiabile şi sunt sigure pentru copii. Designul modern,multitudinea de modele ce încântă ochii copiilor fac din aceste jucării fără pedale jucăria perfectă,de care micuƫii nu se vor despărƫi ori de câte ori merg la joacă în aer liber.

Jucăriile sunt concepute de producător pentru a fi pe placul oricărui copil,multe fiind decorate cu imagini ale personajelor din desene animate pe care aceştia le îndrăgesc. Gasiţi aicivehicule sub formă de animale,maşini sau motociclete,biciclete fara pedale,toate aceste jucării au fost gândite pentru a veni în sprijinul părinƫilor dar şi pentru a fi o jucărie plăcută pentru copii. Acestea stimulează dezvoltarea fizică a copiilor şi coordonarea mişcărilor,oferind micuƫilor încredere în forƫele proprii.

Cele 5 criterii după care alegem un vehicul fără pedale

Atunci cand alegeƫi o trotinetăsau un bicicleta fără pedale pentru copliaşul vostru,trebuie să aveƫi în vedere câteva aspecte.

-În primul rând jucăria trebuie să fie potrivită vârstei,greutăƫii şi înălƫimii acestuia. Aceste detalii apar în descrierea oricărui produs.

-În general copii se joacă în grup,de aceea pentru a oferi copilului confortul şi bucuria de care acesta are nevoie,va trebui să-i cumpărăm o bicicleta fara pedale pe gustul său,în aşa fel încât acesta să nu se plictisească de ea şi să îşi dorească să iasă cu ea ori de câte ori merge la joacă;

-Să ofere libertate de mişcare a picioarelor fără ca elementele tricicletei sau trotinetei să împiedice mersul firesc pe un astfel de vehicul. Nu trebuie să uităm că pentru copiii cu vârste de până la 5 ani este foarte important să petreacă cât mai mult timp în aer liber,făcând mişcări natural;

-Insistăm la final asupra aspectului siguranƫă,cuvânt pe care în general copiii nu-l cunosc,de aceea părinƫii sunt cei care trebuie să aibă în vedere în primul rând acest aspect,mai ales că cei mici preferă să fie lasaƫi singuri la joacă;

-Alege întotdeauna jucăria adecvată vârstei copilului tău,însă ia în seamă că micuƫul va creşte. De aceea optează pentru cele cu ghidon şi şa reglabilă,oferă copilului o jucarie utilă,sigură dar care se poate şi adapta în acelaşi timp.

Tricicletele cu personaje din desene animate sunt preferatele copiilor.

Magazinul online TOYSdepot.ro vă pune la dispoziƫie o gamă de vehicule si biciclete pentru copii cum ar fi simpaticul iepuraş Baby Taxi din pastic viu colorat,scooterul din lemn Mint sau bicicleta fara pedale BMX . Unele jucării oferite de magazin nu sunt doar simple vehicule,ele pot deveni o jucărie complexă,aşa cum este trenuleƫul Choo Choo Mickey Mouse. Această jucărie poate fi folosită de copii de ambele sexe,băieƫei şi fetiƫe,atât pentru a se plimba cu trenuleƫul pe terenul de joacă,dar şi pentru a fi un mic depozit pentru alte jucării cu care micuƫii merg în parc. În plus trenuleƫul este prevăzut cu un panou de joacă cu sunete,ce trebuie alimentat cu 3 baterii LR44,care sunt incluse în preƫul de achiziƫie.