Cele 5 reguli pentru nopţi pasionale

1 68674 original jpg jpeg

Rutina, stânjeneala, copiii, foştii parteneri, până şi televizorul... iată doar câţiva dintre „duşmanii“ care vă răpesc plăcerea de a face dragoste. Acum e momentul să-ţi redescoperi partenerul cu ajutorul sfaturilor noastre!

Igiena este importantă

Chiar dacă a fost o zi grea la serviciu şi nu mai ai chef de nimic,pentru binele vieţii sexuale încearcă,pe cât posibil,să nu sari peste baia de seară. Apa fierbinte te relaxează şi va alunga lucrurile mai puţin frumoase care s-au petrecut în timpul zilei. Ba mai mult,poţi să-ţi ademeneşti şi partenerul în cadă. O piele fină şi impregnată de parfumul unei băi fierbinţi este greu de refuzat. Totul pleacă de la cele cinci simţuri,iar mirosul,gustul şi simţul tactil pot fi influenţate în bine de un duş strategic. 

Umorul e mereu salvator

Umorul este foarte important în dormitor. Imaginează-ţi o partidă de sex între doi oameni foarte serioşi,apăsaţi de gânduri sau,mai rău,concentraţi exclusiv pe performanţă. Când faci dragoste îţi asumi şi riscul ca lucrurile să nu meargă întotdeauna cum ţi-ai dori,iar în cazul unor întâmplări mai stânjenitoare,simţul umorului este un antidot mai bun decât supărarea.

Dacă te-ai apucat de testat poziţii noi în urma cărora aţi căzut din pat,nu te ruşina,amuză-te şi,de ce nu,continuă. Se poate întâmpla ca în toiul evenimentelor să dai un genunchi de marginea patului sau un cap de tăblie,iar orgasmul care era atât de aproape să se facă nevăzut. Decât să rămâi supărată,mai bine faci o mică pauză de râs,pentru ca mai apoi să vezi că totul se leagă din nou foarte bine.

Lasă televizorul închis

De cele mai multe ori televizorul distrage atenţia,iar ca sexul să iasă bine n-ai nevoie de aşa ceva. Imaginează-ţi cum ar fi s-ajungi aproape pe culmile plăcerii şi la televizor să se anunţe reduceri la magazinul tău preferat,sau să prinzi calupul de 12 minute de publicitate şi prietenul tău,fan al tehnologiilor de ultimă oră,să audă de lansarea pe piaţa românească a celui mai nou telefon mobil. Nu mai pun la socoteală riscul de a rămâne cu telecomanda blocată pe ştiri,iar scumpirile,nenorocirile şi dezastrele să vă taie libidoul de tot.

Nu povesti de fostul

Niciodată să nu povesteşti de fostul partener,cât de bun,cât de inventiv era în pat şi cum se descurca el de 10 ori mai bine decât toţi cei pe care i-ai cunoscut vreodată. Acesta este unul dintre momentele în care vorba „ce nu ştiu nu-mi face rău“ chiar funcţionează foarte bine. În general,discuţiile despre „foşti“ nu sunt tocmai plăcute pentru actualul partener chiar şi atunci când spui ceva rău despre aceştia. Cu atât mai rău este faptul că tu-l ridici în slăvi pe ex-ul în timp ce eşti în pat cu actualul. Practic,îţi inviţi fostul în dormitor împreună cu partenerul şi generezi un ménage à trois mental de toată frumuseţea,la care iubitul tău s-ar putea să nu facă sau să nu vrea să facă faţă.

Atenţie la copii!

În cazul în care ai copii,ai grijă să aranjezi lucrurile astfel încât să nu fiţi întrerupţi de o voce ghiduşă,care cere masa de seară sau un pahar cu lapte cald,în timp ce voi... A fi prinşi în timpul actului sexual de copil îi poate provoca micuţului o reacţie negativă,greu de depăşit.

De exemplu,sexul poate fi privit prin ochii copilului ca agresiune asupra mamei sale,iar acest lucru să-i distrugă imaginea pe care şi-a făcut-o despre părinţi până atunci. Explicaţiile de după sunt dificile şi jenante pentru părinte,iar stresul generat de această întâmplare va dăinui multe nopţi de aici înainte,răpindu-vă mult din plăcerea de a face dragoste.

Dacă ai nevoie de un sfat,trimite întrebarea ta pe adresa cojocaru_glad_alexandru@yahoo.com sau sună la 0724.539.589