Cele mai bune filme de văzut cu familia

1 63577 original jpg jpeg

Pentru serile petrecute în familie, atât în weekend, cât şi în timpul săptămânii, este bine să ai pregătite câteva filme, la care să te uiţi cu partenerul şi copilul. Iată o listă cu cele mai bune filme, care sunt deopotrivă educative, amuzante şi cu tâlc.

Cele mai bune filme de văzut cu familia. Jumanji (1995) 

Un joc magic dezlănţuie o adevărată lume plină de aventură pentru fraţii Peter (Bradley Pierce) şi Judy Shepherd (Kirsten Dunst). În timp ce explorau un conac vechi,copiii găsesc un joc numit Jumanji,cu tematică amazoniană (de junglă). Astfel că,atunci când încep să-l joace,îl eliberează de sub vrajă pe Alan Parrish (Robin Williams),ce fusese blocat în lumea interioară a jocului,zeci de ani. Dacă vor reuşi să câştige acest joc,vor putea să-l elibereze definitiv pe Alan... doar că asta înseamnă să înfrunte insecte gigant,rinoceri şi maimuţe prost manierate.

 

 

Cele mai bune filme de văzut cu familia. Harry Potter şi Piatra Filosofală (2001)  

Cel mai cunoscut băiat-vrăjitor al literaturii contemporane este transformat într-unul din cei mai carismatici eroi ai filmului. Puştii de la Hogwarts te vor ţine cu sufletul la gură,prin intermediul tuturor peripeţiilor şi magiilor făcute. Este un film cu adevărat special,ce poate fi vizionat şi de voi,cei mari,fără să vă plictisească vreo secundă.   

Cele mai bune filme de văzut cu familia. În căutarea lui Nemo (2003)  

Filmul prezintă aventurile unui peşte-clovn nevrotic,ce pleacă în căutarea fiului său pierdut şi străbate jumătate de ocean pentru asta. Este o lecţie valoroasă despre a-ţi lăsa copiii să-şi facă propriile alegeri şi greşeli,şi o comedie animată de care nu vei uita prea curând.

Cele mai bune filme de văzut cu familia. Fantastic Mr. Fox (2009)  

Când ai un film în regia lui Wes Anderson,iar vocile personajelor sunt asigurate de George Clooney şi Meryl Streep,atunci ştii sigur că fimul,chiar şi animaţie fiind,îţi va merge la suflet. Filmul prezintă viaţa unui vulpoi care vrea să dea un ultim tun,înainte să-şi asume toate  responsabilităţile de a fi tată. Copiii îl vor îndrăgi pe loc!