Cele mai bune luni pentru nuntă în 2017

1 73366 original jpg jpeg

Ţi-ai planificat nunta sau ai avut-o deja şi nu ştii cum îţi va influenţa asta viaţa de cuplu? Iată care luni sunt cele mai potrivite pentru a vă uni destinele şi care s-ar putea să vă poarte un strop de ghinion. Bine, cu iubire, respect şi înţelegere, astrele nu au nicio şansă să rupă dragostea puternică dintre voi... doar o pun la încercare.

Luni de bun augur

Ianuarie

Pentru că este luna care deschide anul,marcând un nou început,ianuarie este considerată una dintre cele mai bune luni pentru unirea destinelor. Deci,dacă v-aţi jurat iubire veşnică în primele zile ale lunii,aveţi toate şansele să fiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Martie

Este luna în care iubirea renaşte,este luna speranţei şi a bucuriei,deci,cei care îşi fac jurămintele în această perioadă vor fi capabili să treacă peste orice obstacol.

Citeşte şi:Rugăciune pentru înţelegere şi dragoste între soţi

Aprilie

Căsătoria oficiată în această lună este promiţătoare pentru persoanele aflate la început de drum (mai puţin de 1 an de relaţie). Ceilalţi,dacă vor ca povestea să dureze cât mai mult,ar fi bine să-şi stabilească nunta după data de 20.

Iunie

Este luna guvernată de zeiţa Junona-patroana căsătoriei. Deci toţi cei care îşi unesc vieţile în această lună vor avea parte de linişte în cămin,iubire şi înţelegere.

Septembrie

Pentru că se spune că ploaia la nuntă aduce bogăţie în căsnicie,se pare că şi cei căsătoriţi în luna ploilor beneficiază de aceleaşi avantaje,chiar dacă cerul va fi senin.

Octombrie

În această lună se căsătoresc toţi cei care îşi doresc să treacă prin viaţă împreună,să înfrunte răul braţ la braţ,şi să se bucure de reuşite ca o familie sudată,dar,mai ales,să prospere şi să urce pe scara socială.

Decembrie

Iubirea vostră este la adăpost de orice pericol. Nu veţi întâlni multe piedici în cale,de-a lungul vieţii,iar cele care apar vor fi rapid înlăturate,cu optimism şi încredere.

Luni cu peripeţii

Februarie

Pentru o poveste de amor romantică,luna februarie este cea mai potrivită pentru celebrarea căsătoriei. Poate veţi întâmpina şi ceva greutăţi,dar nu uita că tocmai astea fac deliciul oricărui film de dragoste.

Citeşte şi:Minighid de creştere a… bunicilor

Mai

Din popor se spune că cel mai bine este să nu te măriţiîn mai,căci aceasta este luna căsătoriilor de scurtă durată. Există şi excepţii,aşa că dacă ai stabilit deja data,nu uita că iubirea este cheia oricărei poveşti trainice.

Iulie

Celor căsătoriţi în această lună li se va pune la grea încercare iubirea,dar,împreună,veţi putea trece peste orice obstacol.

August

Este sub semnul geloziei şi al neîncrederii. Dacă aţi decis să vă căsătoriţi în această lună,aveţi grijă să nu aplecaţi urechea la orice bârfă şi,mai ales,să nu judecaţi,înainte de a da drept la replică.

Noiembrie

Deşi se spune că ninsoarea aduce bogăţie,slabe şanse,în ultimii ani,să mai ningă în noiembrie. În rest,iubirea vostră va sta sub semnul întrebării în primii trei ani,iar dacă treceţi cu brio de această perioadă,dragostea voastră este salvată.