Cele mai bune ţări pentru familişti

1 65648 original jpg jpeg

Te gândeşti serios să pleci cu familia pe alte meleaguri? Dacă te interesează un loc unde copiii tăi să aibă o educaţie mai bună şi şanse reale pentru o carieră de succes, consultă topul nostru cu cele mai bune ţări pentru familişti.

Studiază bine înainte orice stat,cu posibilităţile şi aşteptările pe care le are de la fiecare nou-venit. Este important să ştii ca oamenii dintr-o anumită ţară sunt relativ prietenoşi cu persoanele din alte state. 

Cele mai bune ţări pentru familişti – Noua Zeelandă

Se spune că locuitorii acestei ţări trăiesc cu adevărat într-un paradis natural şi au un stil de viaţă sănătos.

Foarte mulţi practică activităţi în aer liber şi iubesc să facă mişcare,iar această educaţie le este oferită şi copiiilor,care pot alege sporturi diverse,în condiţii de siguranţă sporită.

Despre oameni,importante instituţii abilitate au descoperit că au o calitate comună:sunt prietenoşi cu imigranţii şi îi ajută să se integreze mai uşor în noua lor viaţă,în Noua Zeelandă.

Cele mai bune ţări pentru familişti – Austria

Dacă Noua Zeelandă poate oferi un viitor mai bun copiilor,Austria se axează pe îmbunătăţirea calităţii vieţii părinţilor.

Potrivit unui studiu efectuat de compania de consultanţă Mercer,Viena a ocupat poziţia fruntaşă în topul privind calitattea vieţii la adulţii care au copii.

De exemplu,aceştia au dreptul la concediuplătit timp de doi ani şi pot face schimb între ei în această perioadă. Teoretic,şi noi beneficiem de acest drept,dar practic este de multe ori cu totul altceva.

Până când împlineşte copilul 18 ani,părinţii vor primi o alocaţie lunară de până la 200 de euro,în funcţie de vârsta lui şi de câţi fraţi mai are copilul.

În ce priveştegrădiniţa,aceasta este parţial finanţată de guvern,deci părinţii sunt încurajaţi să muncească.

Cele mai bune ţări pentru familişti – Japonia

Este considerată cea mai sigură ţară,în special pentru creşterea copiilor. Japonia deţine numeroase parcuri,iar locurile de joacă respectă normele de siguranţă ridicată.

Poate e mai greu cu limba,este una dintre cele dificile aşa cum este şi limba română,dar nu este imposibil de învăţat. Ori dacă vrei un loc de muncă bine plătit şi unde să fii apreciat,trebuie să faci un efort. Te vor respecta enorm.

Publicaţia britanică „The Independent“ a făcut şi ea un top cu cele mai bune ţări pentru familişti,iar clasamentul îl poţi citi mai jos:

1. Austria

2. Finlanda

3. Suedia

4. Israel

5. Noua Zeelandă

6. Singapore

7. Germania

8. Franţa

9. Australia

10. Luxemburg

11. Danemarca

12. Spania

13. Polonia

14. Filipine

15. Mexic

16. Canada

17. Norvegia

18. Africa de Sud

19. Bahrain

20. Costa Rica