Cele mai frumoase triciclete pentru copiii de 1 an (P)

simeon stalpnicul png

Sunt mulţi părinţi care nu se tem să îi lase pe cei mici să descope lumea de pe o tricicletă, cu toate că mezinii familiei nu au împlinit încă un an.

Lucru de-a dreptul de apreciat,având în vedere că bebeluţii au o curiozitate nestăvilită,iar o plimbare pe trei roţi le oferă acestora o panoramă deosebită,care îi stimulează şi mai mult. Mai ales pe o vreme frumoasă,numai bună de ieşit din casă!

Cum alegi corect otricicletă pentru bebeluşi?

Dar poate că temerea unor părinţi este direct legată de siguranţă. Cu cât este mai mic,cu atât un copil pare mai vulnerabil. Iată însă cele trei accesorii de nelipsit unei triciclete pentru un bebe de 1 an,accesorii-garant ale siguranţei maxime:prezenţa hamurilor cu prindere în trei sau cinci puncte,dotarea cu parasolar şi prezenţa unui mâner cu care puteţi dirija tricicleta. Vestea cea mai bună este că toate aceste produse sunt concepute în aşa fel încât să respecte toate standardele de siguranţă impuse la nivel european,indiferent cine este producatorul. De altfel,majoritatea acestor minivehicule pot fi utilizate chiar începând cu vârsta de 10 luni.

Cemodele noi de tricicleteîţi recomandăm?

Dacă te interesează sfatul nostru,iată ce ni s-a părut mai frumos pentru copilaşul tau de un an. O tricicletă 3 in 1 fabricată în Spania,aşa cum e Baby Driver Confort,de la Smoby,este ideală,având,în plus,un sistem de orientare parental,cu limitator de direcţie. Celebre pentru modul original în care reuşesc să îmbine utilul cu un design deosebit,modelele de tricicletă Smart Trikevor atrage,cu siguranţă,toate privirile celor de pe stradă. În schimb,dacă ar fi să te îndrepţi spre o tricicletă fără pedale,atunci copilul tău se va îndrăgosti de la prima întâlnire de mergătoarele din lemn,în formă de animăluţe,realizate de Marvelous.