Cele mai încăpătoare maşini de familie

1 72048 original jpg jpeg

Eşti în căutarea unui autovehicul încăpător de familie, care să coste puţin şi să fie fiabil? Iată care sunt propunerile noastre în ceea ce priveşte astfel de maşini.

Dacă urmează să inveşteşti într-o maşină,optează pentru una destul de încăpătoare,care să ofere confort şi siguranţă familiei tale. Pe lângă asta,ţine cont şi de cât de fiabilă este şi să nu chelui foarte mult pe ea.

Cele mai încăpătoare maşini de familie. Ford Focus

Se numără printre cele mai apreciate modele de autovehicule pentru familie. Se găseşte în mai multe versiuni. Varianta hatchback are cinci uşi şi este mai lungă,dar dacă vrei să ai o maşină destul de încăpătoare,ai la îndemână versiunea break. Cele mai recomandate motorizări sunt cele pe benzină de 1,6 litri şi 100 CP şi dieselul 1.6 TDCI de 110 CP.

Cele mai încăpătoare maşini de familie. Nissan X-Trail

Este o maşină de famile accesibilă,fiabilă şi utilă. Oferă foarte mult spaţiu,suficient pentru cinci pasageri,multe bagaje. În plus,dispune şi de multe spaţii de depozitare. Mai mult,la drum lung,maşina oferă confortul de care oricine are nevoie.

Cele mai încăpătoare maşini de familie. Opel Zafira B

Este un autovehicul de familie,ce dă impresia că este foarte spaţios. În plus,maşina are 7 locuri,fiind ideală pentru o familie numeroasă. Cele mai populare motoare pe benzină sunt cel de 1,6 litri şi 105 CP,respectiv de 1,8 litri şi 140 CP.

Cele mai încăpătoare maşini de familie. Skoda Octavia II

Este o maşină de familie foarte încăpătoare,cu un portbagaj destul de generos (între 580 şi 1.620 de litri). Dacă vrei să cumperi o astfel de maşină,ai grijă ca ambreajul să nu fie foarte uzat (în special la maşinile care au cârlig de remorcare) şi ca suspensia să nu prezinte urme foarte mari de uzură.

Cele mai încăpătoare maşini de familie. Volkswagen Passat

În cazul în care vrei o maşină germană,alege un Volkswagen Passat. Pe lângă un portbagaj foarte mare,are şi mult spaţiu pentru pasageri. Maşina nu este atât de ieftină ca şi celelalte modele prezentate,dar are o reputaţie în spate care îi garantează fiablitatea.