Cele mai mari minciuni pe care le spun copiii

1 61060 original jpg jpeg

Probabil că ţi s-a întâmplat de multe ori ca după ce prichindelul a făcut o boacănă să încerce să ascundă faptul că isprava nu a fost făcută de el. Iată unele dintre cele mai mari minciuni pe care le spun copiii!

Cele mai mari minciuni pe care le spun copiii-„Am mâncat tot din farfurie“

Este una dintre cele mai frecvente minciuni pe care cei mici le spun. De multe ori,fie pentru că nu le este foame sau pentru că nu le place ceea ce le-ai pus pe masă,copiiiau tendinţa de a profita şi de micile momente când sunt nesupravegheaţi pentru a scăpa de mâncarea pe care nu vor s-o mănânce,iar când sunt întrebaţi răspund cu ochi sinceri c-au mâncat tot din farfurie.

Cele mai mari minciuni pe care le spun copiii – „Am pus toate jucăriile la loc“

Ca orice părinte,şi tu încerci să-l implici pe prichindelultău în treburile casnice,pentru a-l învăţa de mic să fie responsabil. Astfel,înainte de a adormi este posibil să-ţi spună fără nicio remuşcare c-a pus toate jucăriile la locul lor şi tu să găseşti după canapea sau sub masă jucării.

Cele mai mari minciuni pe care le spun copiii – „Tata mi-a dat voie să mă joc cu apa rece“

L-ai găsit pe cel mic jucându-se cu apa rece,în toiul iernii? Pe lângă faptul că există şanse să se îmbolnăvească,mititelul afirmă că cel care i-a permis asta este chiar soţul tău. Chiar dacă tu-i spui că partenerul nu ar fi putut să ia această decizie,cel mic îşi continuă minciuna până în pânzele albe.

Cele mai mari minciuni pe care le spun copiii – „Nu am făcut eu pipi în pantaloni“

Deşi l-ai învăţat pe cel mic să-şi facă nevoile la toaletă,el continuă să se scape pe el şi să inventeze că nu ştie ce s-a întâmplat de este ud? Această minciună este frecventă în rândul celor mici. Nu te enerva pe el şi încearcă să-i explicit că trebuie să meargă la baie de fiecare dată când trebuie să-şi facă nevoile.