„Click! pentru femei“ şi Disney România te invită la concurs!

1 59038 original jpg jpeg

Poţi CÂŞTIGA pentru copilul tău una dintre cele 10 jucării reprezentând personajele din animaţia „Avioane: Echipa de Intervenţii“ dacă urmezi paşii de mai jos:

1. Înscrie-te la NEWSLETTER-ul nostru pe www.clickpentrufemei.ro

2. Dă-ne LIKE la pagina de facebook Click! pentru femei

3. RĂSPUNDE la întrebarea:Ce personaj din animaţia „Avioane:Echipa de Intervenţii“ îndrăgeşte copilul tău? printr-un comentariu la postul de concurs de pe pagina de facebook Click! pentru femei.

ATENŢIE! Abonarea la newsletter-ul Click! pentru femei în momentul tragerii la sorţi este obligatorie! Dacă nu sunteţi abonaţi la newsletter în momentul tragerii la sorţi,premiul se invalidează şi este extras un alt câştigător. Cei care sunt abonaţi mai vechi la newsletter participă automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie să îl mai facă este să dea like paginii de facebook Click! pentru femei şi să răspundă la întrebare.

Perioada concursului:18-24 august 2014,ora 24.00

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi publicaţi luni,25 august 2014.

Avioane:Echipa de Intervenţii

Este un nou film de comedie-aventură despre a doua şansă în viaţă,în care apare o echipă dinamică de avioane de pompieri de elită devotate să protejeze istoricul Parc Naţional Vârful Piston de un incendiu nimicitor. Cand faimosul avion de curse cunoscut pe plan mondial,Dusty (vocea lui Dane Cook) află că motorul său este distrus şi e posibil să nu mai poată participa vreodată la curse,trebuie să facă o schimbare şi este lansat în lumea luptelor aeriene cu focul. Dusty îşi uneşte forţele cu un elicopter veteran de luptă şi salvare Ofiţerul Vârtej şi echipa sa curajoasă,inclusiv spirituala super scooper Elice (vocea lui Julie Bowen),elicopterul de transport greu Propulsor,transportorul ex-militar Volet şi o echipă însufleţită de vehicule curajoase de teren cunoscute ca Săritori Pompieri. Împreună,echipa neînfricată luptă contra unui incendiu nimicitor,iar Dusty învaţă care este preţul pentru a deveni un adevărat erou.

Regizat de Bobs Gannaway ("Secretul Aripilor"),"Avioane: Echipa de Intervenţii " s-a lansat în cinematografe în varianta 3D pe 18 iulie 2014.

7cbd51b63ae4a6653a2e5fa363c260bf jpg jpeg