Comportamente pe care nu ar trebui să le accepţi niciodată

1 63370 original jpg jpeg

Energiile pe care le transmit cei din jur îţi pot face mai mult rău decât crezi. Te pot copleşi emoţional, îţi pot reduce din energie şi te pot încărca cu sentimente negative.

De aceea,este indicat să stai cât mai departe de persoanele care adoptă,în mod constant,unul dintre aceste comportamente.

Bârfa

În cele mai multe situaţii,a bârfi pe cei din jur este un comportament care distruge relaţiile dintre oameni. Când o persoană obişnuieşte să vorbească pe la spate apropiaţii,cunoştinţele sau colegii,poate exagera în dezvăluiri care,de multe ori,sunt parţial adevărate. 

Egoismul

Dacă cei din jurul tău sunt extrem de egoişti,vei simţi nevoia să adopţi şi tu acelaşi comportament. Pentru a preveni acest lucru,este indicat să eviţi cât mai mult persoanele care oferă ajutor doar când este în interesul lor.

Lipsa de compasiune

În cazul în care ai prin preajmă persoane care sunt lipsite de compasiune,cel mai probabil vei ajunge să gândeşti mai aspru şi chiar să judeci.

Încăpăţânarea

Cu măsură,încăpăţânarea poate fi bună,mai ales dacă este productivă,însă,în caz contrar,duce la acumularea stresului şi a tensiunilor,în special în relaţiilor pe care le ai cu persoanele respective.

Negativismul

Acest comportament nu este sănătos,cu atât mai mult cu cât persoana care îl adoptă nu are motive să gândească şi să se poarte aşa. În cazul în care dai peste cineva care s-a obişnuit să privească lucrurile într-o manieră negativă şi nu vrea sub nicio formă să vadă şi jumătate plină a paharului,atunci cel mai bine este să eviţi pe cât de mulţi poţi o relaţie cu o astfel de persoană.