Crăciun în doi? Iată câteva idei!

1 52928 original jpg jpeg

Dacă vrei să încerci experienţa unui Crăciun în doi, este bine să iei în calcul câteva aspecte. Plictiseala, poate fi unul dintre ele, aşa că fii înarmată cu o listă de variante interesante şi amuzante. Iată ce poţi face împreună cu alesul în Ziua Sfântă!

Mergeţi la un film!

Pentru a evita tensiunile generate de statul excesiv în casă,ia în calcul şi varianta unui cinematograf. Cele situate în mall-uri vor fi în mod clar asaltate de vizitatori. Alege un film relaxant sau o comedie (nu neapărat romantică,pentru că nu vrei să-l plictiseşti!). Dacă eşti mai darnică din fire şi te poţi plia uşor pe dorinţele celuilalt,mergeţi la un film ales de el. Balanţa trebuie să fie echilibrată!

Şi dacă totuşi vă simţiţi prea leneşi în această zi,optaţi pentru varianta filmelor “in door”,adică la tine,în vârful patului. Taie nişte cozonac şi deschide o sticlă de vin bun!

Faceţi un maraton de jocuri

Sunt sigură că mai ai prin casă un joc de Scrabble sau nişte zaruri mari. Nici varianta cărţilor nu este rea,poţi încerca mai multe jocuri,de la poker,până la macao. Şi ca să pară că ştii ceva în plus faţă de el,“încearcă” să-i dai în cărţi. Sunt sigură că va fi plăcut surprins şi intrigat.

Fă rezervări la o pensiune drăguţă

În cazul în care vreţi să vă relaxaţi total şi să vă răsfăţaţi,rezervaţi din timp o cameră,la pensiunea preferată. În felul ăsta,veţi putea mânca pe săturate,fără să fie nevoie să gătiţi înainte. Ulterior,puteţi face plimbări,la pas,sau de ce nu,cu telecabina ori telescaunul. Aerul de munte vă va da o stare de bine!

Pregăteşte o cină romantică

Pentru că în restul anului nu ai timpul necesar să faci un astfel de gest,acum este un prilej numai bun. Chiar dacă mâncarea va fi tradiţională,gestul o să conteze foarte mult pentru el. Alege lumânări,o faţă de masă drăguţă şi îmbracă-te deosebit! Ai să-l surprinzi plăcut!  

Faceţi planuri

Este important ca fiecare dintre voi să ştie că se află în planurile de viitor ale celuilalt. Aşa că,vorbiţi mult,spune-i mici secrete sau aşteptări legate de viitor. Încearcă să afli ce planuri are şi el şi încearcaţi să găsiţi o cale comună. Puteţi,în acelaşi timp,să gândiţi în avans,un concediu sau o escapadă mai deosebită,împreună. Genul acesta de planificări vă aduc mai aproape unul de celălalt.

Mergeţi într-un club de karaoke

Încearcă să-l convingi să mergeţi într-un bar cu karaoke. Deşi va fi sceptic la început,sunt convinsă că va accepta pentru tine şi că,mai apoi,se va simţi super bine acolo. După un pahar două de vin,va cânta cot la cot cu tine!