Crezi că eşti pregătită să te aşezi la casa ta?

1 72239 original jpg jpeg

A spune „Da!” poate fi câteodată destul de dificil şi în orice caz, necesită ceva timp de gândire. Dacă vrei ca acestă uniune să dureze, ar trebui să fii mai mult decât pregătită înainte de a face paşii către altar. Iată ce trebuie să ai în vedere!

Aţi fost împreună un an şi sunteţi logodiţi de cel puţin şase luni

Timpul este un aspect important dacă îţi doreşti ca mariajul vostru să dureze. Este important să stai cu cineva cel puţin pentru un an,înainte să te logodeşti.

Preferabil ar fi să locuiţi împreună;aşa îţi vei da seama cam cum va arăta viaţa voastră,odată ce vă puneţi pirostriile.

În plus,studiile arată că în primul an,fiecare din voi va încerca să facă impresie bună,aşa că nu trebuie să te iei după această perioadă.Cam 18 luni ar fi suficiente pentru a vedea părţile bune,dar şi pe cele rele,ale partenerului tău.

Citeşte şi:

Partenerul ideal,în funcţie de zodia ta

Sexul de împăcare nu este benefic pentru cuplu

Aveţiîncredere unul în celălalt

Încrederea este un factor de mare importanţă atunci când vorbim de o simplă relaţie,dar mai ales când decizi că vrei să-ţi petreci tot restul vieţii alături de acel bărbat.

Cu alte cuvinte,dacă nu ai încredere în persoana care eşti,nu eşti gata de căsătorie.

Căsătoria trebuie să fie un parteneriat şi cele mai fericite cupluri funcţionează ca o echipă,de cele mai multe ori. Dacă există suspiciuni şi răutăţi gratuite,în mod sigur,nu veţi rezista foarte mult timp împreună.

Aţidiscutat despre viitorul vostru

Pentru a merge mai departe cu succes,trebuie să puneţi la punct nişte mici detalii.

Discută cu el dacă îşi doreştecopii,când crede că ar fi momentul oportun pentru asta şi ce se va întâmpla dacă unul dintre voi se va găsi în imposibilitatea de a procrea.

Este bine ca aceste discuţii să existe,mai bine mai devreme,decât prea târziu.

Puneţi la punct detaliile legate de viitoarea locuinţă,dacă vă permiteţi să cumpăraţi ceva împreună sau ar fi mai bine să staţi cu chirie.

De asemenea,micile sarcini casnice ar trebui împărţite şi respectate de fiecare dintre voi,chiar înainte de a “semna actele”.

Vă certaţi?

Nu există cupluri în care să nu existe certuri şi dezacorduri,însă acestea trebuie să se termine constructiv.

Dacă certurile voastre au tendinţa de a vă transforma în inamici ori străini,pe mai multe zile,ar fi bine să regândeşti toată relaţia. Astfel de dispute se pot mări,după căsătorie.  

Respectă-l pe cel de lângă tine şi cere acelaşi lucru!