Cum îşi cresc Ducii de Cambridge copiii? Activităţile pe care le preferă cei mici în pandemie

1 ducii png png

Ca toţi părinţii din întreaga lume, Kate şi Prinţul William au fost nevoiţi să se adapteze lucrului de acasă, şcolii făcute online şi distracţiei în condiţii în care ieşitul afară şi socializarea cu alţi copii nu e permisă oricând şi oricum.

N-a fost uşor pentru cei mai mici să-şi schimbe rutina – mai ales că, în noiembrie, au fost nevoiţi să-şi ia „Adio!” de la căţelul lor Lupo – , însă părinţii lor au încercat întotdeauna să se concentreze pe lucrurile pozitive, să găsească tot feluri de noi metode de-a petrece timpul frumos în familie, decât să rămână blocaţi în lucrurile negative ale acestei perioade dificile pe care o traversăm cu toţii.

Dacă vremea e prea rece pentru o joacă zdravănă afară, Kate Middleton îşi însoţeşte copiii în studioul lor nou de dans, la Anmer Hall, într-o zonă rurală şi liniştită. „E un proiect distractiv”, spune un apropiat de-ai familiei regale britanice. „Există mici covoraşe din izopren pentru yoga şi tot felul de jocuri pentru copii, în acel studio, şi toată lumea se distrează copios!”

În weekenduri, Kate (39) şi William (38) îşi desfăşoară activitatea caritabilă de la distanţă, în timp ce bona Maria Borrallo îi supraveghează pe copii când fac şcoala online, temele sau proiectele şcolare. Prinţului George (7) îi plac la nebunie orele de ştiinţă: „Învaţă despre sistemul solar şi vrea să fie astronaut când se va face mare. Pe lângă rege, evident!”

Prinţesa Charlotte (5) e şi ea foarte isteaţă – ea şi fratele ei, George, învaţă spaniola cu Maria, care e provenită din Spania – şi îşi doreşte să devină balerină când va fi mare. „Este o fetiţă creativă, căreia îi place arta”, susţine sursa din anturajul regal.

Micuţul prinţ Louis (2) trebuia să înceapă grădiniţa în septembrie, dar acest lucru a fost amânat. „Kate şi William sunt foarte dezamăgiţi de acest lucru, deoarece consideră că e foarte important ca cel mai mic copil al lor să petreacă timpul cu alţi copii de vârsta lui.” Din fericire, cei trei copii se înţeleg destul de bine şi au activităţi comune: „Lui George îi place să se comporte ca un frate mai mare şi îi citeşte ore întregi fratelui Louis, de pildă”, declară amicul respectiv.

Copiii au organizat o petrecere amuzantă pentru Kate, care a împlinit 39 de ani pe 9 ianuarie. „Ei adoră aniversările şi petrecerile. Au făcut felicitări de mână pentru mama lor, iar William i-a ajutat să facă un tort aniversar împreună, pentru sărbătorită. De ziua lui Kate, Charlotte a fost cea care a pus în funcţiune aparatul pentru karaoke şi i-a cântat, la microfon, mamei «La mulţi ani!»”

Cu toate că faimosul cuplu regal trece prin aceleaşi griji şi nesiguranţe ca noi toţi, sunt recunoscători pentru faptul că au un mariaj reuşit, care le permite să treagă peste greutăţi fără ca acest lucru să lase urme prea multe. „În ultima perioadă, au petrecut mai mult timp împreună ca de obicei şi, da, se mai ceartă şi ei, dar neînţelegerile dintre ei nu dăinuie la nesfârşit. Kate e, cu sigurnaţă, mai încăpăţânată decât William, însă nu e deloc nerezonabilă. Câteodată are şi ea nevoie de puţin timp pentru ea, iar soţul ei înţelege perfect acest lucru.”

Foto - Instagram Kensingtonroyal