Cum previi rutina după ce v-aţi căsătorit

1 67880 original jpg jpeg

A face pasul cel mare nu este atât de dificil! Mai greu este să trăieşti alături de aceeaşi persoană ani la rând, iar provocarea mare este să combaţi rutina. Dacă simţi că te-ai plictisit sau îl vezi pe el lipsit de energie, poate că este timpul să iei atitudine!

Dă-i întâlnire. Întâlneşte-te cu soţul tău pentru a bea ceva în oraş sau pentru a lua cina împreună,după serviciu. Vorbiţi despre orice altceva decât familie,copii,probleme financiare... În acest fel,îi aduci şi lui aminte de zilele în care trebuia să te curteze,şi astfel,recreaţi magia acelor vremuri.

Exprimă-ţi afecţiuneamai des,prin gesturi,sărutări şi,mult mai important,cuvinte! Spune-i că-l iubeşti privindu-l în ochi.  

Păstraţi legătura,în cel mai intim mod. Atinge-l atunci când sunteţi în public,ţine-l de mână,îmbrăţişează-l fugitiv,aranjează-i părul... Aceste acţiuni afectuoase îi transmit că nu ţi-a devenit indiferent după atâta timp. Şi nu te feri de copii,lasă-i să vadă că voi vă iubiţi,că aveţi grijă unul de celălalt şi că vă respectaţi.

Surprinde-l! Încearcă să-i faci câte o mică surpriză săptămânal. Poate fi orice,de la un bileţel de dragoste,până la o prăjitură pe care el o adoră sau o mică excursie la sfârşit de săptămână.

Răsfăţaţi-vă!Vrei să ieşi la ora 22 din casă să-ţi iei o îngheţată sau ai aflat de un film nou pe care vrei să-l vezi? Nu vă gândiţi de două ori! Micile activităţi spontane sunt benefice în relaţiile de lungă durată.

Roagă-l să te înveţe ceva nou. Bărbaţii sunt buni la multe,de la sporturi,gătit,la schimbarea cauciucurilor şi,tocmai de aceea,au o disponibilitate mai mare în a-i învăţa şi pe alţii. În acest fel,ajungeţi să petreceţi mai mult timp împreună,şi-i arăţi în egală măsură că-i preţuieşti abilităţile.Recente

vinuri medicinale shutterstock 459282892 jpg
clickpentrufemei jpg
mamă alergică la copil  sursa   Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange  jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii  Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg