Cum să rupi o prietenie toxică

1 69773 original jpg jpeg

Despărţirea de o prietenă poate fi dificilă, dar uneori este necesară. Există un sentiment de dezamăgire, mai ales că ai investit timp în relaţie, v-aţi împărtăşit secrete şi v-aţi făcut prieteni comuni.

Află când este cazul să pui capăt unei prietenii şi cum să faci asta,astfel încât să suferi cât mai puţin.

Ai încredere în instinctele tale

Prieteniile sunt voluntare şi ar trebui să fie reciproc satisfăcătoare. Menţinerea unor legături care te consumă emoţional pot avea repercusiuni asupra sănătăţii tale. Aşa că,dacă tu eşti mereu dispusă să sari în ajutor,în timp ce prietena ta găseşte scuze ori de câte ori apelezi la ea,este momentul să faci o pauză. Acordă-ţi puţin timp şi ţie,nu doar ei.

Depărtează-te de ea în etape

Anumite circumstanţe pot duce la o deconectare treptată. De exemplu,poţi încerca să cauţi activităţi care te privesc doar pe tine,astfel încât interesele comune să fie din ce în ce mai mai diminuate. În cazul în care întâlnirile intime,în două,devin tensionate,trebuie să faci tot posibilul să vă vedeţi doar în grup,alături de ceilalţi prieteni.

Ai nevoie doar de o pauză?

Toţi avem prieteni care sunt buni în anumite circumstanţe sau când avem starea de spirit necesară. Altfel spus,oricui i se poate întâmpla,la un moment dat,să nu aibă chef să se întâlnească cu nimeni sau cu o persoană anume. Uneori,trebuie doar să iei o pauză de la a vă vedea pentru un timp. În cazul în care este posibil,ocupă-ţi timpul cu munca sau cu familia şi lasă decalajul să apară în mod natural. Sunt mari şanse ca şi prietena ta să simtă nevoia de un moment de respiro.

Nu te grăbi

Găsirea unui bun prieten presupune o investiţie serioasă de timp,sentimente,încredere. Dacă se dovedeşte,totuşi,că relaţia voastră nu mai are nicio şansă,nu rupe legătura în mod brutal. Poţi face acest lucru atunci când eşti relaxată şi nu într-un cadru public.

Transmite mesajul

Dacă simţi că trebuie să spui ceva,spune direct şi asumă-ţi responsabilitatea pentru decizia ta. Nu te folosi de această despărţire pentru a-i reproşa tot ce ai strâns în tine de-a lungul relaţiei-la urma urmei,ea a fost cândva prietena ta. Doar spune-i că te-ai simţi mai bine dacă aţi rămâne simple cunoştinţe. Aminteşte-ţi că,orice ai spune,această conversaţie nu va fi curând uitată.

Nu implica alte persoane

Nu încerca să-şi justifice decizia apelând la ajutorul unor prieteni comuni. Această decizie o va face pe prietena ta doar să se simtă inconfortabil. În cazul în care întreabă ce s-a întâmplat,furnizează detalii vagi,nespecifice.Recente

Tarta de vara  Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg
constipație jpg
Alimentele ultraprocesate jpg
Floarea de hartie este si remediu naturist  Sursa foto Pixabay jpg
Legume cu usturoi  Sursa foto shutterstock 1790228171 jpg
căldură  foto   Shutterstock jpg
dulap cu haine jpg
Curățenia și ordinea de acasă nu au fost niciodată atât de simple jpg
Vrei sà scapi de mirosurile neplÃcute din bucÃtÃrie ta când gÃtesti Iatà câteva trucuri care te pot ajuta în acest sens (1) jpg
Ce este rejuvenarea vaginla si cum iti dai seama ca a venit timpul sa apelezi la ea jpg
Ai parul deteriorat Vezi cateva metodele de ingrijire care ii vor reda aspectul sanatos jpg
Chec cu zmeura  Sursa foto shutterstock 146752931 jpg
masti turmeric shutterstock 201136739 jpg
celulita shutterstock 2296152455 jpg
deshidratare shutterstock 2338147147 jpg
gusa shutterstock 2450061719 jpg
viziune shutterstock 451182664 jpg
Organizeaza ti dulapul  Sursa foto shutterstock 2048753441 jpg
Piept de pui cu sos de usturoi  Sursa foto shutterstock 1424425691 jpg