Cum să rupi o prietenie toxică

1 69773 original jpg jpeg

Despărţirea de o prietenă poate fi dificilă, dar uneori este necesară. Există un sentiment de dezamăgire, mai ales că ai investit timp în relaţie, v-aţi împărtăşit secrete şi v-aţi făcut prieteni comuni.

Află când este cazul să pui capăt unei prietenii şi cum să faci asta,astfel încât să suferi cât mai puţin.

Ai încredere în instinctele tale

Prieteniile sunt voluntare şi ar trebui să fie reciproc satisfăcătoare. Menţinerea unor legături care te consumă emoţional pot avea repercusiuni asupra sănătăţii tale. Aşa că,dacă tu eşti mereu dispusă să sari în ajutor,în timp ce prietena ta găseşte scuze ori de câte ori apelezi la ea,este momentul să faci o pauză. Acordă-ţi puţin timp şi ţie,nu doar ei.

Depărtează-te de ea în etape

Anumite circumstanţe pot duce la o deconectare treptată. De exemplu,poţi încerca să cauţi activităţi care te privesc doar pe tine,astfel încât interesele comune să fie din ce în ce mai mai diminuate. În cazul în care întâlnirile intime,în două,devin tensionate,trebuie să faci tot posibilul să vă vedeţi doar în grup,alături de ceilalţi prieteni.

Ai nevoie doar de o pauză?

Toţi avem prieteni care sunt buni în anumite circumstanţe sau când avem starea de spirit necesară. Altfel spus,oricui i se poate întâmpla,la un moment dat,să nu aibă chef să se întâlnească cu nimeni sau cu o persoană anume. Uneori,trebuie doar să iei o pauză de la a vă vedea pentru un timp. În cazul în care este posibil,ocupă-ţi timpul cu munca sau cu familia şi lasă decalajul să apară în mod natural. Sunt mari şanse ca şi prietena ta să simtă nevoia de un moment de respiro.

Nu te grăbi

Găsirea unui bun prieten presupune o investiţie serioasă de timp,sentimente,încredere. Dacă se dovedeşte,totuşi,că relaţia voastră nu mai are nicio şansă,nu rupe legătura în mod brutal. Poţi face acest lucru atunci când eşti relaxată şi nu într-un cadru public.

Transmite mesajul

Dacă simţi că trebuie să spui ceva,spune direct şi asumă-ţi responsabilitatea pentru decizia ta. Nu te folosi de această despărţire pentru a-i reproşa tot ce ai strâns în tine de-a lungul relaţiei-la urma urmei,ea a fost cândva prietena ta. Doar spune-i că te-ai simţi mai bine dacă aţi rămâne simple cunoştinţe. Aminteşte-ţi că,orice ai spune,această conversaţie nu va fi curând uitată.

Nu implica alte persoane

Nu încerca să-şi justifice decizia apelând la ajutorul unor prieteni comuni. Această decizie o va face pe prietena ta doar să se simtă inconfortabil. În cazul în care întreabă ce s-a întâmplat,furnizează detalii vagi,nespecifice.Recente

durere in gat jpg
Tu iti asiguri suficienta Vitamina D iarna Sursa imagine Pixabay jpg
animal care doarme sursa  Shutterstock jpg
Paturile ponderate stimuleaza melatonina Sursa imagine shutterstock 751827643 jpg
dinți, zâmbet sursa  shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (10) jpg
Ce simptome da boala streptococica Sursa imagine shutterstock 2178458807 jpg
vinuri medicinale shutterstock 459282892 jpg
clickpentrufemei jpg
mamă alergică la copil sursa  Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic jpg