De 1 decembrie, nu rata aventurile de pe Disney Channel!

1 52752 original jpg jpeg

Noul sezon al serialului Disney Channel O viaţă minunată pe punte va avea premiera pe 1 decembrie, la ora 17.30, la Disney Channel.

Serialul,inspirat din producţia de mare success Zackşi Cody:Ce viaţă minunată!,îi prezintă pe gemenii identici Zack şi Cody Martin,moştenitoarea rasfăţată London Tipton,pe prietena lui Cody – Bailey Pickett şi pe fostul star pop adolescentin,Marcus Little. Aceştia petrec un semestru pe mare,la bordul elegantului vas SS Tipton. De cele mai multe ori,năzbâtiile acestui grup vesel îl aduc la capătul nervilor pe managerul vasului de croazieră,onorabilul domn Moseby.

In cel de-al treilea sezon,grupul pune la cale o serie de farse:Zack încearcă să utilizeze planul pe şase luni al lui Cody pentru a o cuceri pe fata cea nouă – Maya;Cody se înscrie într-un club de elită şi încearcă să îşi revină după despărţirea de Bailey,iar Woody creează un alter ego pentru Cody – un super erou numit “Ratman”! 

îi are în distribuţie pe Dylan Sprouse în rolul lui Zack Martin,Cole Sprouse în rolul Cody Martin,Brenda Song o joaca pe London Tipton,Debby Ryan este Bailey Pickett,Doc Shaw în rolul Marcus Little şi Phill Lewis în rolul D-lui Moseby. Personaje cu apariţii recurente sunt Erin Cardillo în rolul Dnei Tutweiller,Matthew Timmons în rolul Woody şi Windell Middlebrooks în rolul lui Kirby.

Producătorii executivi sunt Pamela Eells O'Connell (Family Matters) şi Irene Dreayer (Sister, Sister, Smart Guy). Producătorul serialului este Walter Barnett. O viaţă minunată pe punte este o producţie a It's A Laugh Productions,Disney Channel.