Distracţie de vacanţă pe Disney Junior

simeon stalpnicul png

A început vacanţa şi Disney Junior a pregătit o mulţime de suprize pentru cei mici. Filmul Tarzan, episoade în premieră cu Fulger McQueen şi Bucşă şi noi aventuri Cu Izzy şi Jake în Ţara de nicăieri.

PREMIERĂ “TARZAN” sâmbătă,23 iunie,la ora 14:30Disney Channel anunţă premiera filmului “Tarzan”,sâmbătă,23 iunie,la ora 14:30.Animaţia Disney începe în adâncurile junglei când micuţul Tarzan este adoptat de o familie de gorile. Chiar daca este poreclit “rătăcitul fără par” de catre lider,Tarzan este acceptat de gorile şi crescut ca unul de-al lor. Cele “Doua lumi” ale sale se contopesc la venirea oamenilor,forţându-l pe Tarzan să aleagă între viaţa “civilizată” alături de frumoasa Jane,şi viaţa aşa cum o cunoaşte el,alături de iubita sa familie de gorile.

Este săptămâna “Desenelor animate Maşini” la Disney Channel începând de luni,25 iunie,până vineri,29 iunie.

În timpul săptămânii “Desenele animate Maşini” poţi urmări noul episod,Aerianul Mater. În afara Casei Cauciucurilor a lui Luigi,Guido se tot roteşte cu antenele întinse:Mater îl învaţă să zboare. Vezi cât de multe cunoaşte cu adevarat Mater,în noul episod,“Aerianul Mater”.

be88966fa328ccdec4e524a3e57e0f4a jpg jpeg

Începând de luni,25 iunie,până duminică,8 iulie,de la ora 08:20,o poţi însoţi pe Izzy în aventurile cu piraţi,numai la Disney Junior.

Afla ce soluţii găseşte grupul de piraţi pentru fiecare problemă misterioasă,cântă împreună cu ei şi colectează bănuţii de aur în cele două săptămâni dedicate piratului tău preferat,simpatica Izzy.

bd5f875e63dffb13f030206fd1d7ee73 jpg jpeg