Două roluri într-unul: soţie şi amantă

1 47926 original jpg jpeg

Femeile sunt tot timpul în căutarea unui echilibru între îndatoririle materne, gospodăreşti şi feminitatea erotică. Şi fie vorba-ntre noi, e greu să te hotărăşti cărei categorii să-i acorzi mai multă atenţie. Să fie atât de greu oare să-ţi păstrezi şi aerul de femeie seducătoare, şi titlul de soţie perfectă?

Te-ai amuzat,desigur,privind-o pe Matrioşca,păpuşa rusească de lemn,din care ies alte câteva păpuşi care-i seamănă. Ţi-o amintesc pentru că este o bună comparaţie cu feminitatea noastră,învăluită în alte şi alte straturi mereu surprinzătoare.

O femeie de invidiat este,ca în vechea zicală,gospodină desăvârşită în bucătărie,doamnă în societate şi amantă pasională în dormitor.

Dar nu-i uşor să faci acest slalom printre treburile casei,responsabilităţile de mamă şi să-ţi păstrezi aerul de amantă fermecătoare,care îşi face praf soţul în dormitor. Doar dacă aplici câteva strategii garantate...

Iată-le!

Nu amesteca rolurile

Cel mai important este să nu „încurci borcanele”:de exemplu,să intri în dormitor cu miros de ceapă prăjită sau să fii prea provocatoare la o petrecere cu prietenii lui! Trebuie să stăpâneştibine arta de a avea atitudinea potrivită la locul potrivit.

Deci,nu uita că bărbaţilor le plac jocurile erotice şi,după câţiva ani de mariaj,este bine să recurgi la câteva „artificii” pentru a păstra flacăra pasiunii aprinsă.

Şi aminteşte-ţi când îţi cumperi o rochie că nu o vrei ca s-o eclipsezi pe nevasta lui X,ci ca să-l laşi fără cuvinte pe soţul tău.

Nu-ţi uita "rolul de debut"

Copilul te-a calificat în meseria de mamă,„el” te-a făcut soţie,dar ce faci cu rolul tău de debut,acela de iubită?

Dacă-l uiţi,căsnicia este în pericol. În fond,tot ce ai clădit împreună cu soţul tău a pornit de aici. Reţeta amestecului acestor trei roluri-mamă,soţie,amantă-diferă de la un cuplu la altul.

Dacă-i găteşti cu dragoste,nu doar ca să-şi potolească foamea,mergi în direcţia bună. Iar venirea pe lume a copilului poate fi un moment la fel de special ca acela în care v-aţi hotărât să vă căsătoriţi.

Are şi el o mare încărcătură romantică,este rodul dragostei voastre. Aşa că poţi să-i aminteşti asta cât mai des soţului tău.

Sexul,arma ta secretă

E simplu în teorie. Practica însă... Dimineaţa pregăteşti micul dejun,pachetul copilului pentru şcoală,iar după serviciu nu ştii cum să găteşti mai repede şi să mai speli câteva rufe...

Greu să-ţi rămână timp şi pentru tine. Şi totuşi,se poate! Dacă-i pui pe toţi ai casei la treabă,vei avea timp să fii mereu îngrijită.

Ieşi cu copilul în parc şi joacă-te

cu el,ia-ţi soţul la o plimbare,măcar în weekend. Fardează-te nu doar de Crăciun,alege-ţi o tunsoare care se aranjează uşor şi vei fi mereu atrăgătoare.

Iar sexul nu-l trata ca pe o îndatorire conjugală. Aşteaptă-l cu cina pregătită,aranjată şi cu un zâmbet jucăuş.

Ai să vezi în ochii lui sclipirea de la primele întâlniri. Îşi va aminti,cu siguranţă,de ce s-a îndrăgostit de tine.

Cum să te transformi în amanta soţului tău

Secretul unei căsnicii fericite constă în amănunte care dau sare şi piper relaţiei. Iată câteva trucruri care te vor ajuta să te transformi într-o femeie dorită şi iubită:

O soţie îşi tratează bărbatul ca pe un soţ,o amantă îl tratează ca pe un rege.

O soţie se comportă ca o nevastă,o amantă se poartă ca o iubită.

O soţie devine după nuntă mai puţin amabilă şi drăgăstoasă,pe când o amantă îşi tratează bărbatul cu delicateţe şi este curtenitoare.

Sfat

Nu uita să fii romantică şi pasională,ca în perioada de început a relaţiei.