Elon Musk are un set de gemeni şi unul de tripleţi. Ce fel de tată e cel mai bogat om de pe pământ?

7 astaaaaaaaaa jpg jpeg

Anul acesta a devenit cel mai bogat om din lume, ajungând la o avere de 185 de miliarde de dolari, însă adevărata lui „comoară” se află acasă, unde îl aşteaptă nu mai puţin de şase copii. Cel mai mic dintre ei este X Æ A-XII, un băieţel de 9 luni alături de care inventatorul plăţii Paypal, al maşinilor Tesla, al companiei SpaceX şi al rachetelor Falcon s-a lăsat fotografiat weekendul care a trecut.

Imaginea postată de Elon pe contul său de Twitter, pe 6 februarie, a stârnit mare admiraţie din partea celor 48 de milioane de fani virtuali ai lui. În fotografia cu pricina, Musk încearcă să aibă o conversaţie la telefon în timp ce fiul său cel mic îl trage de tricou. Legătura dintre cei doi este pe cât de firească, pe atât de adorabilă, mai ales având în vedere declaraţiile deloc drăguţe pe care le-a făcut faimosul tătic cu privire la paternitate.

Tată de (7) băieţi

Directorul Tesla şi partenera lui de viaţă, cântăreaţa Grimes au devenit părinţi în mai 2020, când a venit pe lume simpaticul X AE A-XII Musk. Numele micuţului a fost iniţial X Æ A-12 Musk, însă a trebuit modificat cu cifre romane deoarece legislaţia californiană nu permite folosirea de numere în numele oamenilor. Pe lângă X Æ A-12, miliardarul mai are cinci fii adolescenţi, concepuţi cu fosta lui soţie, Justine Wilson.

Ce-i drept, Musk se consideră tată de 7 băieţi, pentru că atâţia copii i s-au născut. Din păcate, primul său fiu, Nevada Alexander Musk, a murit la numai 10 săptămâni, în 2002. Apoi, Elon şi soţia lui, Justine, i-au adus pe lume pe gemenii Griffin Musk şi Xavier Musk, născuţi în 2004, prin feritilizare in vitro, după care, în 2006, s-au născut tripleţii Kai Musk, Saxon Musk şi Damian Musk, tot prin FIV.

Paternitate supercool

La scurt timp după venirea pe lume a celui mai mic membru al familiei sale, Elon a fost întrebat cum reuşeşte să-şi facă timp pentru bebeluş, iar omul de afaceri a dat un răspuns care n-a fost pe gustul multora: „Păi, bebeluşii sunt doar nişte maşinării de mâncat şi făcut nevoile. Acum nu prea am ce face eu cu el. Grimes are un rol mult mai amplu decât mine acum.”

Studiile arată că bebeluşii care au contact direct şi cu taţii, nu numai cu mamele, chiar din primele luni de viaţă, devin mult mai bine adaptaţi social. Aşadar nu i-ar strica nici lui Musk să schimbe nişte scutece sau să-l hrănească, să-i facă baie sau să se joace cu micuţul X Æ A-12 atunci când e prin preajmă.

Elon – care-i mai are acasă pe gemenii Griffin şi Xavier (16) şi pe tripleţii Kai, Saxon şi Damian (14) – e de părere că se poate implica în viaţa micuţului când va fi mai mare: „Cred că o să fac cu el ceea ce am făcut şi cu ceilalţi. Dacă am de făcut o călătorie în China, cu Tesla, de exemplu, iau şi copiii cu mine şi mergem să vedem Marele Zid, apoi luăm trenul de superviteză din Beijing spre Xian şi admirăm apoi Armata de Teracotă.”

Într-un interviu oferit celor de la New York Times, Musk a revenit la sentimente şi mai frumoase: „Mie mi se par copiii supercool şi oamenii trebuie să facă mai mulţi copii, pentru că, altfel, omenirea va dispărea.”

Viaţă amoroasă incitantă

Directorul Tesla şi SpaceX s-a născut în Africa de Sud, a emigrat în Canada şi abia apoi a ajuns în California. După divorţul de Justine, mogulul a început o relaţie cu Talulah Riley, cu care s-a şi logodit după numai şase săptămâni de idilă. Musk şi Riley s-au căsătorit în 2010, iar, doi ani mai târziu, au apărut zvonuri cu privire la despărţirea lor. „Au fost patru ani uimitori. Te voi iubi pentru totdeauna. O să faci pe cineva foarte fericit la un moment dat”, a declarat chiar Elon pe constul său de Twitter.

După cum era evident şi din postarea lui Musk, între cei doi foşti soţi au existat pe mai departe sentimente puternice, motiv pentru care s-au recăsătorit în 2013. După numai un an, miliardarul a depus actele de divorţ a doua oară, însă le-a retras ulterior. A lăsat-o pe ea, în 2016, să ceară divorţul la tribunal. Lucru pe care Talulah l-a şi făcut.

În mai 2018, omul de afaceri s-a prezentat pe covorul roşu de la gala MET împreună cu Grimes, o cântăreaţă şi-o compozitoare canadiană. La acea vreme, cei doi formau un cuplu discret de câteva săptămâni, conform celor relatate de Page Six. Cei doi amorezi s-au întâlnit pe Twitter când s-au contrat pe un subiect drag lor – inteligenţa artificială.

Ultimul moştenitor

În ianuarie 2020, Grimes a postat pe Instagram o fotografie cu ea semigoală, având pe burtica ei de gravidă photoshopat un făt. A confirmat mai târziu că ea şi Elon aşteptau un copil. Micuţul a venit pe lume pe 4 mai şi a primit de la părinţii lui un nume neobişnuit - X Æ A-12, transformat ulterior în X Æ A-XII.

Totuşi ce semnifică asemenea nume? X este variabila necunoscută, AE este inteligenţă artificială scris în limba elvish, iar A-12 este precursorul avionului Lockheed SR-71 Blackbird (care încă deţine recordul de viteză stabilit în 1976). Oare cum îl strigă prin casă pe micuţ?!

foto - Twitter Elon Musk, ShutterstockRecente

sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg