ExamenulTau.ro pregăteşte elevii pentru Evaluarea Naţională 2015

1 62315 original jpg jpeg

INTUITEXT a lansat ExamenulTau.ro, o soluţie unică de învăţare dedicată celor care se pregătesc pentru Evaluarea Naţională de la sfârşitul clasei a VIII-a.

reprezintă soluţia pentru a intra la liceul dorit printr-o formulă completă de pregătire pentru examen.

Platforma cuprinde secţiuni de testare,învăţare,recapitulare,evaluare,exersare,simulare examen şi permite completarea cunoştinţelor orientat şi rapid,prin identificarea eficientă a zonelor unde elevul obţine punctaj mic.

Ce aduce nou platforma?

Platforma integrează tot ce este mai valoros,ajutând elevul să facă faţă cu succes examenului.

În primul rând,conţine atât soluţii personalizate de învăţare şi evaluare,cât şi sfaturi pentru evitarea situaţiilor în care emoţiile pot să devină copleşitoare şi să scadă simţitor capacitatea cognitivă şi puterea de concentrare. Prin simulările de examen,copilul dă teste ca şi cum ar participa la Evaluarea Naţională,reuşind astfel să înveţe să îşi gestioneze emoţiile,dar şi să înveţe din greşelile sale,fiind îndrumat de fiecare dată către zona de învăţare unde are lacune.

În al doilea rând,acoperă 100% materia pentru Evaluarea Naţională (matematică şi română).

Produsul a fost realizat  de:profesionişti cu vastă experienţă pedagogică,specialişti în tehnica învăţării,profesori,psihologi,graficieni,specialişti video,programatori.

Produsul oferă o strategie eficientă de învăţare,ajutându-l pe elev să-şi îndeplinească visul:să intre la liceul dorit.