Fabrica Iepuraşilor se deschide la Bucureşti!

1 65984 original jpg jpeg

După trei ani de la prima ediţie a Fabricii Spiriduşilor, sâmbătă, 7 aprilie, se inaugurează Fabrica Iepuraşilor, care-şi deschide porţile pentru două săptămâni cu 18 ateliere de creativitate şi manufactură pentru copiii cu vârste între 3 şi 14 ani.

Fabrica Iepuraşilor continuă tradiţia lansată de Hotel Caro în anul 2009 şi propune copiilor,părinţilor şi bunicilor o călătorie printre mai multe ateliere de creativitate şi aptitudini,cu un pronunţat caracter educativ şi de divertisment:

-Educaţie Rutieră(copiii vor învăţa câteva reguli de bază,pe care trebuie să le respecte în trafic,iar dacă vor răspunde corect întrebărilor de la final,vor primi legitimaţii de poliţişti rutieri valabile pentru o zi)

-SMURD(acordarea primului ajutor şi noţiuni de igienă personală)

-Brutărie şi Marţipan

-Olărit(atelierului lui Nea Mitică)

-Figurine colorate

-Odiseea Muzicală cu George Turliu(prezentarea unei poveşti muzicale pentru copii,o poveste ilustrată sonor despre întoarcerea lui Ulise acasă)

-Confecţii de jucării de pluş

-Creaţie Accesorii Teatrale

-Atelierul de croitorie „Cusut Cu Aţă Roz”

-Atelierul cu trenuleţe(băieţii vor avea ocazia să-şi construiascp propriile machete de trenuleţe)

-Atelierul cu Rochiţe(fetiţele vor învăţa cum să-şi confecţioneze singure rochiţe şi diverse accesorii vestimentare)

-Atelierul Micului Bijutier

-Bobolina (atelierul de teatr de păpuşi)

-Datini şi Tradiţii(copiii vor fi îndrumaţi în arta încondeierii ouălor de Paşte,specifică Bucovinei)

Durata atelierelor este de 20-30 de minute,iar în timp ce micuţii vor participa la aceste activităţi,adulţii pot savura produse specifice perioadei pascale,în spaţii special amenajate în acest scop.

Fabrica Iepuraşilor va fi deschisă în perioada 7-22 aprilie,în incinta Hotelului Caro,de luni până vineri,între orele 13.00 şi 21.00,iar în weekend,între orele 10.00 şi 18.00,cu excepţia zilei de 15 aprilie.

U element de noutate al acestei ediţii este faptul că o parte dintre produsele realizate de copii,ca şi unele accesorii şi instrumente vor putea fi păstrate,ca semn al participării la atelierele respective.

Moneda de lucru în fabrică este Iepuronul,care va asigura accesul la jocuri şi activităţi,precum şi la achiziţionarea de produse. Un Iepuron valorează 5 lei,iar intrarea la ateliere costă între 2 şi 4 Iepuroni,cu excepţia atelierelor serviciului de ambulanţă SMURD şi al Brigăzii de Poliţie Rutieră,la care intrarea este gratuită. Mai multe detalii,găseşti pe site-ul www.fabricaiepurasilor.ro.