Filme de văzut împreună cu copiii

1 66112 original jpg jpeg

Există numerose pelicule, mai vechi sau abia apărute pe piaţă, care pot fi vizionate de cei mici în compania părinţilor. De aceea, ţi-am pregătit o listă cu cele mai frumoase filme de văzut împreună cu copiii.

Ce poate fi mai frumos pentru copiii decât să-şi petreacă o seară împreună cu părinţii urmărind un film potrivit atât pentru cei mici,cât şi pentu cei mari? Iată ce puteţi să vizionaţi!

Filme de văzut împreună cu copiii. Seria Harry Potter

Unul dintre cei mai iscusiţi băieţi ai literaturii este transformat într-unul dintre cei mai carismatici eroi de sub12 ani de pe micul ecran. Lucrurile devin din ce în ce mai serioase cu fiecare filmal seriei. Rolurile sunt jucate de nişte copiii care trec prin fel şi fel de situaţii,fiind consideraţi adevăraţi eroi pentru spectatorii de toate vârstele care cred în magie.

Filme de văzut împreună cu copiii. „Tangled-O poveste încâlcită“

Rapunzel,un căutat hoţ,se ascunde în cel mai neobişnuit loc posibil…camera în care stă una dintre cele mai frumoase prinţese Disney. Apelând la farmecul personal,Rapunzel încearcă  s-o seducă pe tânără. Numai că această femeie frumoasă,cu părul foarte lung,este ieşită din comun. Este aventuroasă,curioasă şi vrea să vadă lumea din afara fereastra ei. Se apără de duşmani apelând la două dintre cele mai puternice arme ale sale:părul şi o tigaie. Vor reuşi cei doi să lege o prietenie pe viaţă?

Filme de văzut împreună cu copiii.„Spirited Away – Călătoria lui Chihiro“

Există o şansă destul de mare să îndrăgeşti acest film animat mai mult decât copiiităi. Pelicula este o animaţie captivantă,complexitatea şi suprarealismul filmului fermecându-i pe adulţi. Din acest motiv,unii copii este posibil să se plictisească. Dar pentru copiii mai mari,acest film,plin de mitologie,pericol,va fi cu siguranţă pe placul lor.

Filme de văzut împreună cu copiii. „The Time Machine – Maşina timpului“

Pentru iubitorii de science-fiction,această adaptare a celebrului roman este numai bună de vizionat împreună cu copiii. Inventatorul excentric George (Rod Taylor) descoperă o modalitate de a călători în timp,călătorie care se termină cu bine până când,la lansarea sa în viitor,el realizează că locuitorii noii lumi sunt canibali.