Gianina Corondan a lansat la Londra un nou proiect cultural pentru copii

simeon stalpnicul png

Gianina Corondan revine în vizorul presei cu un proiect inovativ în dezvoltarea personală pentru copii.

Programul se numeşte Exploring Culture şi oferă copiilor posibilitatea de a interacţiona cu personalităţi marcante din toată lumea,în special români care au plecat peste hotare şi au devenit oameni de succes.

Festivitatea de lansare a avut loc la Institutul Cultural Român din Londra unde a concertat artistul Nicolae Voiculeţ,Ambasador al Turismului Românesc,pianistul Sergiu Tuhutiu şi Elena Vasilache (ex Candy).

Ioana Voiculeţ este iniţiatoarea proiectului şi partenera cu Gianina Corondan. Programul îşi propune să îi implice şi pe Ambasadorii Turismului Românesc în acest proiect.

“ Trebuie să acordăm mai multă importanţă activităţilor copiilor noştri în timpul lor liber şi să încercăm să le oferim ocazia de a cunoaşte poveşti de success direct de la sursă. Interacţiunea cu oameni valoroşi,workshop-urile creative şi relaţionarea cu copii din alte culturi,joacă un rol foarte important în evoluţia copilului”.

În perioada 18-24 iulie,primul grup de copii a participat în programul Exploring Culture la Londra. Călătoria a fost un real succes şi copiii au avut posibilitatea de a o cunoaşte pe actriţa Anamaria Marinca al căruit film “Furia” o să se lanseze toamna această unde actriţa joacă în rolul principal alături de Brad Pitt. Raluca Ragab-CEO Goldman Sachs,sculptoriţa Mariana Gorodan şi artistul Nicolae Voiculeţ sunt câţiva dintre oamenii cu care copii au interacţionat.  Workshop-uri,exerciţii de cultură generală,totul prin joc şi joacă dar şi distracţie alături de cele mai cunoscute vedete de la Hollywood  în muzeul de ceară,s-au întâmplat într-o săptămâna de tabăra.

A doua tabăra din anul acesta va avea loc în Sibiu – Păltiniş,urmată de Roma,în vacanţa de iarnă a copiilor.

Anul viitor,Exploring Culture va ajunge cu copii în Paris,Londra şi Roma – Milano,unde va avea loc şi Expoziţia Mondială.