Idei de mic dejun pentru cel mic

1 69705 original jpg jpeg

Micul dejun este important pentru toată lumea, dar mai important este pentru copil, deoarece îl ajută să se dezvoltă. Aşa că, oferă-i celui mic cel mai bun şi sănătos mic dejun, folosindu-te de nişte reţete simple care se preparară în mai puţin de 20 de minute.

Iată câteva reţete perfecte pentru micul dejun:Cremă de brânză întinsă pe pâine,roşie şi castravete

Alege să-i pregăteşti un mic dejun creativ,nu unul plictisitor. Poţi face acest lucru prin crearea unei feţe zâmbitoare cu ajutorul ingredientelor sănătoase. Alege felia de pâine,peste care întinzi cremă de brânză,cea care îi place copilului. În plus,joacă-te cu legumele,făcând o faţă cu ajutorul feliei de roşie care poate servi drept gură,şi două felii de castravete drept ochi. Micuţul tău va fi încântat de acest mic dejun şi cu siguranţă nu va refuza să-l mănânce.

Omletă cu caşcaval

Omleta este iubită de copii,dar şi de adulţi. Preparând o omletă în care pui mult caşcaval ras,va fi pe placul copilului. În plus,este felul de mâncare pe care-l mănânci şi tu,şi astfel,îi ţii companie. Micuţii sunt fericiţi atunci când mănâncă împreună cu părinţii.

Cereale de ciocolată cu lapte

Cerealele sunt iubite de copii. Pregăteşte-i un bol cu cerealele care-i plac şi adaugă peste ele lapte fierbinte,sau rece,dacă îi place. Cel mai bun este laptele cald pentru că le înmoaie. Sunt absolut delicioase.

Fulgi de ovăz cu caise şi migdale

O schimbare răcoritoare într-un castron cu fulgi de ovăz,este perfectă pentru zilele însorite. Laptele pe care-l torni va topi fulgi,caisele şi migdalele,devenind astfel o mâncare pe care cei mici o vor iubi. În plus,nu uita de paharul cu suc de portocale proaspăt stors.