Îmbracă-ţi copilul în pijămăluţe de sărbătore

1 52777 original jpg jpeg

Se apropie sezonul cadourilor, iar Moşul trebuie să-ţi găsească micuţul îmbrăcat în straie de sărbătoare. Pijamalele asigură copilului un somn bun şi odihnitor. Ele trebuie să fie confortabile şi călduroase sau răcoroase, după caz. Mai mult, pentru a determina micuţii să se ducă la culcare cu plăcere, pijamaua nu trebuie să fie anostă.

O pijama potrivită,un somn liniştit

În timpul somnului mintea şi corpul copilului se relaxează. Mai mult,ei cresc cel mai mult în somn,tocmai de aceea pijamaua joacă un rol cheie în odihna lor.

În momentul în care alegem pijamale pentru copii trebuie să avem în vedere sezonul în care le poartă. Dacă este cald putem opta pentru o pijama subţire,care să permită aerisirea corpului,iar dacă este frig alegem o pijama mai groasă,care să ţină de cald.

Un alt aspect foarte important este materialul. Pijamaua ar trebui să fie din bumbac. Bumbacul este un material natural care lasă pielea să respire şi nu provoacă alergii. Şi mai indicat ar fi ca bumbacul să fie 100% organic. Acesta nu conţine pesticide,înălbitori sau PVC,substanţă ce este utilizată în procesul convenţional de vopsire şi care s-a dovedit a fi responsabilă pentru insuficienţa renală,întârzieri de dezvoltare şi chiar probleme de auz la copii.

Apoi,pijamaua trebuie să fie largă şi comodă. Nu cumpăra produse mulate pe corp sau care strâng copilul. Acestea nu îi vor permite celui mic să se odihnească corespunzător,va avea tendinţa să se zvârcolească tot timpul din cauza stării de disconfort.

Imprimeurile,un detaliu important

Atenţie şi la pijamalele cu desene imprimate. Acestea pot conţine multe substanţe chimice care dăunează pielii. De asemenea,unele pijamale au imprimeuri reliefate care se simt şi pe dosul pijamalei. Acestea ar putea zgâria pielea micuţilor. Mai sunt pijamale pentru copii cu diferite accesorii,şnururi sau mărgeluţe,acestea pot fi periculoase şi în acelaşi timp nu sunt confortabile atunci când copilul doarme.

Mare atenţie şi la cusăturile interioare,acestea trebuie să fie finuţe,astfel încât să nu rănească pielea. Multe pijamale pentru copii sunt cusute cu aţă dură care provoacă disconfort sau zgârieturi.

Cum îi păcălim să doarmă

De cele mai multe ori copiii refuză somnul. O jucărie sau desenele de la tv sunt mult mai interesante decât patul. Îi putem,însă,tenta cu o pijămăluţă colorată sau cu una care are imprimat personajul lor preferat.  

Copiii sunt foarte interesaţi de ceea ce poartă înca de la 2-3 ani,chiar încep să îşi aleagă singuri lucrurile pe care le îmbracă. Tocmai de aceea,trebuie să le luăm pijamale în culorile lor preferate şi cu modele cât mai vesele.

Recomandarea noastră pentru Sărbătorile de Iarnă

Moşul s-ar bucura tare mult să îl vadă pe micuţul tău în pijămăluţa în dungi Pinguin. Din colecţia specială de Crăciun,această pijămăluţă va face ca bebeluşul tău să fie cel mai dulce dintre toate dulciurile de Crăciun. Se poate purta deopotrivă de către băieţei şi fetiţe,şi arată fabulous cu căciuliţa asortată.

af73518a2b5996d982b372d43cb65eaa jpg jpeg

Produsul este diponibil pe www.napati.rola preţul de 90 de RON.

Pijămăluţa Polkaeste o altă variantă veselă pentru sărbătorile ce se apropie cu paşi repezi. Această salopetă cu picior,organică,este ultra simpatică! Confecţionată din  bumbac organic,acesta îi permite micuţului să se mişte în voie.

cb030891564dbb892dc7a9d34e404174 jpg jpeg

Pijamaua se poate achiziţiona de la magazinul online Napati la preţul de 79 de RON.

Pentru că la zoo toţi copiii ard de nerăbdare să ajungă cât mai repede la cuştile cu maimuţele jucăuşe şi cu greu se desprind de acolo,cei de la Frugi au folosit o maimuţică pentru a-l însoţi pe băieţelul tău la somnic. Cum puteau să aducă o maimuţică în patul copilului tău? Corect,printr-o pijămăluţă foarte moale şi delicată cu pielea lor sensibilă. Cordonul din talie face ca pantalonul să se potrivească perfect pe orice mijlocel. Aşadar,pijamaua maimuţica somnoroasăar fi un cadou foarte inspirat în această perioadă.

0c1d9586ea5fc2e004efe48a8d3b0c6b jpg jpeg

Îl găsiţi la magazinul Napati la preţul de 155 de RON.