Îmbrăţişările stau la baza relaţiei tale!

1 69783 original jpg jpeg

Vrei să ştii secretul unei relaţii de durată? Nu, nu e vorba de sex în fiecare zi şi nici de posibilitatea partenerului tău te a te întreţine pe termen lung. Este vorba doar de regularitatea cu care vă îmbrăţişaţi.Da, doar de atât este nevoie!

Contrar părerilor generale,nu sesiunile de sex sunt cheia unei relaţii sănătoase,ci îmbrăţişările repetate! Acestea vă vor cimenta viitorul împreună.

Noile cercetări au arătat că puterea şi rezistenţa unei relaţii este determinată de modul în care vă alintaţi reciproc şi de timpul petrecut unul cu celălalt. Deci,nu te mai stresa cum să-ţi condimentezi viaţa sexuală şi concentrează-te mai mult pe momentele tandre dintre voi! Dacă activităţile fizice de natură sexuală sunt singurul vostru scop,problemele emoţionale sunt puse involuntar deoparte,în plan secund,şi  cu timpul ajungeţi să nu mai vorbiţi despre ceea ce vă nemulţumeşte. Atingerile „nevinovate” în schimb,încurajează şi creşte apropierea dintre voi şi reprezintă punctul de pornire al discuţiilor intime. În astfel de momente există şi o creştere a secreţiei de oxitocină,deci te vei simţi mult mai liniştită şi fericită alături de el. Oxitocina joacă un rol important în dezvoltarea personală şi duce în timp la creşterea încrederii de sine.  Prin urmare,capacitatea de a avea relaţii sănătoase,pline de afecţiune,se îmbunătăţeşte considerabil.

Aşa că diseară,deschide-ţi larg braţele şi oferă-i soţului sau partenerului tău o îmbrăţişare ca la carte!