Jucăriile Playmobil alternativă jucăriilor LEGO (P)

simeon stalpnicul png

Jucăriile sunt principalul mod de a educa un copil, de aceea de multe ori suntem puşi în dificultate atunci când vine vorba să alocăm un buget pentru a le cumpăra.

Atunci când aducem în discuţie jocurile de construcţie,majoritatea părinţilor ar prefera să ofere copiilor jucării LEGO,însă datorită preţului mai ridicat,caută o alternativă mai ieftină.

Jucăriile Playmobil produse de Grupul Brandstatter din Germania reprezintă o alternativă viabilă,la care puteţi apela atunci când doriţi să diversificaţi colecţia de seturi de construcţie a micuţului dumneavoastră. În magazinul cu jucării online,TOYSdepot.ro găsiţi peste 30 de teme diferite,suficiente pentru a fi pe placul oricărui copil.

Unul dintre principalele avantaje al achiziţionării de jucariiPlaymobilderivă din caracterul educaţional al acestora. Stimulând creativitatea copiilor,aceste jucării ajută în mod activ dezvoltarea armonioasă a micuţilor,aceştia putând să-şi pună la încercare imaginaţia şi inventivitatea.

Calitatea nemţeasca,principalul atuu la Playmobil

Cu toţii ne aducem aminte de jucăriile Playmobil care îşi făcuseră apariţia pe piaţa românească la începutul anilor `90 . Erau robuste,de calitate şi fiecare set avea o valoare educativă. Calitatea nemţească a fost îmbunătăţită cu ajutorul liniilor de producţie de ultimă generaţie iar daca vei alege o jucarie Playmobil poţi fi sigur de fiabilitatea acesteia.

Jucării Playmobil în peste 30 tematici diferite

Jocurile de la Playmobil sunt împărţite în mai multe categorii pentru a reuşi să acopere întregul spectru de vîrstă şi întreaga gamă de tematici. Categoria de jocuri Playmobil CITY se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 8 ani,de unde puteţi alege jocuri cu animale de companie,dar şi câteva jocuri ce îi oferă copilului posibilitatea de a aranja şi decora o cameră,precum propriul său dormitor. La categoria de construcţii aveţi de ales dintre 10 jocuri diferite,cum ar fi excavatorul pentru construcţii,al cărei cabină se roteşte la 360 grade,camionul platformă sau trusa inginerului topograf. Iată deci că puteţi compensa faptul că aceste seturi sunt formate din piese de dimensiuni mai mari cu distracţia garantată urmată asamblării lor. De exemplu jocul Stone Age îl transpune pe micuţ în epoca de piatră,oferind acestuia atât informaţii despre evoluţia omului,dar si posibilitatea de a se juca în grup cu prietenii săi. Un alt exemplu sunt jucăriile din seria Playmobil Fire Rescue care oferă micuţului oportunitatea de a face cunostinţă cu o secţie de pompieri,de a se juca cu maşina de pompieri sau cu cea a pompierului şef.

Cu toţii ştim că la vârste mici,copii îşi doresc să fie eroi,poliţişti sau pompieri,iar cei de la Playmobil pun în valoare acest lucru,creând o serie întreagă de jucarii cu acest specific,concurând direct cu cei care produc jucarii LEGO,însă oferind noi seturi mai ample la acelaşi preţ prin seriile Playmobil Pompieri şi Poliţie .

Un alt avantaj al acestor jucării este posibilitatea dezvoltării competenţelor sociale ale copiilor prin intermediul jocului în echipă.    Deşi copii au un simţ deosebit de dezvoltat al proprietăţii,jocurile în echipă sunt cele care contribuie cel mai mult la dezvoltarea armonioasă a personalităţii acestuia. Majoritatea jucariilor Playmobil sunt astfel proiectate pentru a da posibilitatea jocului în colectiv. Fiind foarte rezistente,aceste jucarii se pot folosi în aer liber,ştiindu-se faptul că jocul în aer liber este cel mai sănătos,fiind recomandat în unanimitate de către specialişti.

Iată doar câteva din avantajele cumpărării de jucării produse de firma germană Playmobil,concurentul principal al jucăriilor LEGO. Multe alte avantaje le puteţi descoperi accesând categoria jucăriilor de construcţie de pe site-ul nostru cu jucării online,Toysdepot.