Lactalis Nutrition lansează în România laptele Celia pentru sugari (P)

1 59349 original jpg jpeg

Grupul francez Lactalis, numarul 1 mondial în producţia de lapte şi produse lactate, prezent în peste 140 de ţări cu produsele şi mărcile sale premium, lansează în România laptele Celia pentru sugari.

Francezii activează de mai bine de 110  ani în domeniul nutriţiei pentru sugari,având în portofoliu produse realizate exclusiv în Franţa,beneficiind de inovaţii de ultimă oră şi de cele mai noi tehnologii din domeniu,dar mai ales de implicarea activă a specialiştilor în pediatrie şi nutriţie infantilă.

Produsele Lactalis Nutrition pentru sugari sunt vândute în peste 50 de ţări din toata lumea,sub diferite denumiri si branduri:Picot (de peste 110 ani in farmaciile din Franta),Sanutri,Puleva,Eveil,Milumel in Franta,Prima Crescita Parmalat. Aceleaşi produse,cu aceleaşi ingrediente premium în compoziţie şi cu aceleaşi inovaţii de ultima oră lansate în Franţa,au fost aduse acum şi în România,sub brandul Celia.

Celiaeste brandul internaţional al grupului şi reprezintă un omagiu adus soţiei fondatorului liniei de produse pentru sugari,care se numea Alice.  Anagrama Celia este şi o trimitere la originea latină a cuvântului Celest sau DIVIN,ce surprinde perfect fericirea mamei care îşi hrăneste copilul.

bad6baa734c41ffedafa82d923cf06e7 jpg png

Calitatea şi siguranţa produselor Celia sunt certificate de catre Institutul Pasteur din Lille,Franţa.Institutul Pasteur validează toate planurile de control al calităţii folosite în producţia laptelui pentru sugari Celia.

Ce aduce Celia NOU în piaţa laptelui pentru sugari?

INOVAŢIILE  LACTALIS NUTRITION

Celia aduce doua inovatii de ultimă oră în domeniul laptelui pentru sugari:Prolacta,un complex unic de proteine şi L. Fermentum,singurul probiotic prezent în mod natural în laptele matern,cu protectie activă şi beneficii clinice dovedite.

PROLACTA

Prolacta este un complex unic şi inovator de proteine,  extrase direct din lapte,nu din zerul rezultat în urma fabricării brânzeturilor,ceea ce conferă puritate proteinei şi o valoare biologică foarte înaltă,responsabilă pentru o asimilare mai bună de către bebeluş,sprijin în dezvoltarea cerebrală şi reglarea tuturor funcţiilor cognitive prin nivelul înalt de Triptofan,asemănător laptelui matern. Triptofanul este un precursor al serotoninei,care reglează saţietatea,starea de bine,plânsul,somnul fiziologic.

Prin calitatea şi valoarea biologică înaltă a proteinei,este posibilă reducerea cantităţii de proteină din lapte,astfel încat,rinichii şi sistemul digestiv al bebelusului să nu fie suprasolicitate. O cantitate prea mare de proteină poate duce la obezitate. Laptele de vacă,de exemplu,conţine de două sau trei ori mai multa proteină decât laptele matern sau laptele formulâ,motiv pentru care nu este recomandată întroducerea lui în alimentaţia copilului în primii 3 ani de viaţă.

Prolacta este un complex de proteine obtinut printr-un proces unic patentat,doar laptele Celia având în compoziţie acest complex inovativ.

L. FERMENTUM

L. Fermentum CECT 5716 este unicul probiotic prezent în mod natural în laptele matern,cu protecţie activă şi beneficii clinice dovedite.  Acest probiotic reprezintă revelaţia cercetărilor *** de la inceputul anilor 2000 şi reprezintă o descoperire spectaculoasă,pe fondul eforturilor producătorilor de lapte de a se apropia cât mai mult de compoziţia laptelui matern şi de a asigura sugarului o protectie sigură şi eficientă.

Laptele Celia reuneste în compoziţia sa,pe langă o serie de ingrediente valoroase ca acizii graşi ARA,DHA,nucleotide,Prolacta,vitamine,minerale,şi acest probiotic ce se găseşte în mod natural în laptele matern – Lactobacillus fermentum. L. Fermentum stimulează mecanismele naturale de protecţie,ajutând organismul sugarului să îşi dezvolte imunitatea în primele luni de viaţă,când incidenţa infecţiilor gastro-intestinale si respiratorii este foarte ridicată.

Cele două inovaţii de ultima oră sunt reunite în compoziţia laptelui pentru sugari Celia Expert.

Celia Expert cu Prolacta şi L Fermentum=protecţia cea mai apropiată de laptele matern.

Celia sustine alaptarea exclusiva pana la sase luni si continuarea alaptarii dupa aceasta varsta,in paralel cu introducerea alimentatiei diversificate.

Gama de lapte Celia înRomânia conţine:

1.      Gama Expert 1,2,3– gama premium,reunind toate ingredientele de ultimâ oră:Prolacta,L.Fermentum,ARA si DHA,nucleotide,vitamine şi minerale;

2.      Formulele hipoalergenice HA1 si HApentru bebeluşii cu risc de alergii;

3.      Formulă fără lactozăpentru bebeluşii cu intoleranţă la lactoză sau în cazuri de diaree severă;

4.      Celia DIGEX,cu rezultate dovedite clinic in reducerea colicilor,gazelor şi balonării şi eliminarea integrală a problemei constipaţiei;

5.      Celia mama– un preparat din lapte dedicat mămicilor care alăptează şi femeilor însarcinate,cu adaos de acid folic,minerale şi vitamine atent dozate pentru a asigura mamei şi copilului tot necesarul pe durata sarcinii şi în timpul alăptării.

Lactalis Nutrition oferă soluţii complete pentru toate nevoile nutriţionale,prin linii de produse speciale,dedicate nutriţiei clinice orale şi enterale,bolilor metabolice,alergiilor şi intoleranţelor alimentare şi în mod special alimentaţiei sugarilor. Recente

bijuterii navajo jpg
Astenie de toamna, foto shutterstock  jpg
Articol   De ce sa alegi o vopsea de par fara amoniac 5 motive jpg
Care sunt ultimele tendințe în materie de covoare pentru anul 2022 cover jpg
rochie albă de mireasă  Sursa foto   Shutterstock jpg
Haine intrate la apă Cum să le refaci  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei lucrezia carnelos kn6QrWtnAtY unsplash jpg
Cum sa fii confortabila si rafinata in sezonul rece TOP piese vestimentare care NU pot lipsi din garderoba ta! jpg
tipuri de nasturi jpg
Anca Alungulesei silueta jpg
sfaturi parinte copil shutterstock 1318903208 jpg
cateva detalii importante la alegerea vasului de wc  1654350490 jpg
caserole catering din polistiren snick ambalaje jpg
De ce este extrem de important să îți usuci mâinile după spălare, foto shutterstock jpg
Cele mai utile electrocasnice descopera aparatura esentiala pentru o casa moderna jpg
Ce include revizia periodica a masinii si cand ar trebui sa o faci jpg
input jpg
Kiwi, foto shutterstock jpg
Ce băutură caldă şi delicioasă îţi reduce colesterolul   Sursa foto Pixabay jpg
amantă personalități moarte  sursa foto   Shutterstock jpg