Lucruri pe care adolescenţii nu le spun niciodată părinţilor

1 62020 original jpg jpeg

Majoritatea părinţilor cred că adolescenţii lor le spun tot timpul adevărul. Dar asta e departe de adevăr. De fapt, există anumite lucruri pe care copiii omit să le spună părinţilor. Iată câteva dintre ele!

Îşi cheltuiesc banii pe lucruri fără folos

Dacă ai vrea ca şi copiii tăi să economisească,ai fi surprinsă să afli că aceştia nu prea ştiu că trebuie să-şi păstreze bani şi pentru zile negre şi că pentru ca ei să aibă bani de buzunar atât tu,cât şi soţul tău vă spetiţi muncind. Aceştia nu rezistă în faţa multor lucruri şi au tendinţa de a-şi cheltui banii pe chestii de care nu au neapărat nevoie,dar în niciun caz nu-ţi vor spune asta.

Urăsc hainele pe care le cumperi pentru ei

Gusturile nu se discută!  Copiii vor dori mereu să poarte haine la modă,indiferent că le vor îmbrăca doar un sezon. Aşa că,dacă obişnuieşti să le cumperi prichindeilor tăi haine,ei nu-ţi vor spune niciodată că nu le place ce-ai cumpărat pentru ei,ci le vor îmbrăca doar pentru a nu te supăra ori le vor ţine pentru ocazii speciale.

Merg la petreceri când tu nu eşti acasă

Majoritatea tinerilor profită din plin atunci când părinţii lor sunt departe de casă pentru câteva zile. Acum e şansa lor de a se bucura de libertate totală. De aceea,nu le scapă nicio petrecere!

Beau mai des decât crezi

Majoritatea părinţilorle place să creadă că adolescenţii lor nu vor să depăşi linia,mai ales atunci când vine vorba de fumat şi de alcool. Cert este că mulţi dintre ei profită din plin când au şansa de a bea ori de a fuma.

Preferă să-şi consume cafeaua în oraş

Tinerii iubesc să socializele,de aceea preferă să-şi comande o cafea în oraş,ocazie cu care discută cu prietenii. Aşa că să nu te mire că adolescentultău iese des în oraş,în loc să-şi bea cafeaua acasă.