Metode mai puţin cunoscute pentru a rămâne gravidă

1 58331 original jpg jpeg

Copiii sunt cei care împlinesc o familie şi o fac fericită cu adevărat. Există cupluri însă care se confruntă cu problema de a avea copii. Dacă te afli printre persoanele acestea, apelează şi la metodele mai puţin cunoscute care te-ar putea ajuta.

De exemplu,tradiţia Feng Shui se consideră a avea succes.

Activarea sectorului vestic

Camerele de vest din casa ta sunt extrem de importante pentru că atrag după norocul de a avea copii,potrivit tradiţie Feng Shui. Pune în aceste camere imagini cu copii,jucării şi tot felul de obiecte care ar putea să-ţi amintească de un bebeluş. De asemenea,obiectele ar trebui să fie luminate de 5 lămpi de culori diferite.

Simbolurile feritilăţii

În tradiţia Feng Shui,fructele de rodie,elefantul şi peştii sunt semne ale fertilităţii. De aceea,ai grijă ca în dormitoul tău să fie prezente aceste trei simboluri. Elefantul trebuie să aibă trompa ridicată. Sub saltea,pune doi peşti desenaţi pentru a spori norocul de a avea copii.

Citeşte şi:

Plante care stimulează fertilitatea

5 cauze care duc la infertilitate

Aruncă obiectele ciobite

Dacă ai prin casă obiecte sparte,este bine să scapi de ele pentru că ele poartă ghinion. În plus,şi lucrurile care îşi aduc aminte de evenimente neplăcute ar trebui să dispară din vizorul tău deoarece au o putere distructivă.

Atenţie mare la“săgeţile otrăvite” din casă

Colţurile de mobilier sunt cele care ne afectează negativ viaţa,potrivit tradiţiei Feng Shui. De aceea,ai grijă ca niciun colţ de mobilier să nu fie îndreptat spre patul matrimonial. De altfel,toate colţurile din casă trebuie să fie rotunjite. Poţi face asta chiar tu prin lipirea unei panglici decorative. Colţurile rafturilor pot fi acoperite cu flori care atârnă.