Minte sau spune adevărul? Află acum!

1 73141 original jpg jpeg

Expresiile faciale, gesturile...toate ne dau de gol atunci când încercăm să ascundem adevărul. Însă, prin urmarea câtorva paşi simpli, îţi poţi da seama dacă cel de lângă tine minte sau nu.

Acordă o atenţie specială picioarelor interlocutorului

Orientarea acestora spre exterior ar putea însemna că persoana respectivă vrea să plece,în vreme ce picioarele aşezate confortabil ar putea arăta că vrea să rămână.

Ascultă cu atenţie

Ceea ce spune interlocutorul şi felul în care o spune nu se potrivesc de fiecare dată. Este uşor să spui ceva diferit de ceea ce vrei să spui de fapt,dar felul în care o spunem ne dă adesea de gol adevărata intenţie.

Investighează,dar urmează-ţi instinctul

Prima ta impresie,care apare înainte ca raţiunea să intervină şi să tulbure apele,este valoroasă. Ia mereu în considerare felul în care te-ai simţit la prima vedere a situaţiei. Chiar dacă până la urmă nu vei rămâne la  impresia respectivă,se poate dovedi o informaţie esenţială.

Interesează-te de o a doua opinie

De multe ori,când suntem implicaţi într-o situaţie,nu mai observăm faptele evidente. Părerea cuiva în care ai încredere şi care nu e direct implicat în caz poate fi un aspect hotărâtor.

Recunoaşte-ţi limitele

Puterea de observaţie este la cel mai scăzut nivel atunci când eşti obosit. Conştientizează când eşti obosit şi alege să continui într-un moment mai potrivit.