Motive pentru care încă mai stai cu el

1 67880 original jpg jpeg

Există cupluri care de la o vreme îşi dau seama că relaţia lor nu mai este ca la început. Totuşi, cei doi parteneri nu pot renunţa unul la celălalt, chiar dacă dragostea dintre ei a dispărut. Descoperă care sunt motivele lor!

Nu vrei să-l răneşti

Cu siguranţă,după ani de convieţuire,după ce aţi împărţit şi bune şi rele,nu poţi să-i dai cu piciorul celui care ţi-a fost alături. De aceea,când vine momentul separării,stai pe gânduri şi nu poţi renunţa. În felul acesta,însă,îl răneşti mai mult deoarece vă pierdeţi şansa amândoi de a redescoperi dragostea alături de altcineva.

Este mai confortabil

Chiar dacă nu-ţi mai iubeşti partenerul,te simţi totuşi confortabil în prezenţa lui. Te gândeşti că alături de el nu mai trebuie să-ţi cumperi haine noi ca să-l impresionezi,deoarece te cunoaşte deja,sau să-ţi pierzi nopţile pe la întâlniri. Însă această situaţie te va ţine în continuare alături de un om de care te leagă doar vechi amintiri şi îţi ratezi ocazia de a cunoaşte o viaţă nouă,plină de iubire.

Frica de singurătate

Dacă stai cu partenerul tău doar pentru că te-ai obişnuit cu el,e timpul să pui capăt relaţiei. Nu accepta o astfel de situaţie până îţi găseşti un alt partener pentru că dai dovadă că nu poţi supravieţui decât în prezenţa unui iubit. Gândeşte-te că singură poţi cunoaşte oameni noi,care-ţi pot face viaţa mai frumoasă.

Citeşte şi:

Reguli de aur ale unei noi relaţii după divorţ

Prima întâlnire după divorţ

Părerea familiei

Atunci când le dai vestea că vrei să te desparţi de partenerul tău,rudele tale vor interveni şi-ţi vor spune că altul mai bun nu vei găsi. Renunţă să-ţi faci viaţa după bunul lor plac,deoarece ei nu cunosc intimităţile voastre şi cauzele deciziei tale.

Banii

Locul de muncă al partenerului ţi-a permis,de-a lungul timpui,să-ţi cumperi haine şi să mergi în excursii,iar acum nu renunţi la el doar pentru aceste beneficii financiare? Este greşită o astfel de gândire deoarece a fi dependentă de partener înseamnă să-ţi pierzi încrederea în tine. Deci,fii puternică,caută-ţi un loc de muncă şi continuă să te răsfeţi pe cont propriu!

Copiii

De cele mai multe ori,cuplurile continuă să supravieţuiască datorită copiilor. Dar,există cazuri când cei mici participă zilnic la certurile dintre părinţi. Dacă vrei să le oferi dragoste şi linişte copiilor tăi,preferă divorţul pentru că,într-o zi,cei mici vor înţelege motivul separării.Recente

sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg