Motivele surprinzătoare pentru care gravidele pozează cu burtica la vedere

1 viitoare mama jpg jpeg

Să rămâi însărcinată reprezintă pentru multe femei o adevărată bucurie. Multe dintre femei îşi doresc, ani la rând, să aibă un copil, iar când se întâmplă acest lucru sunt foarte mândre de burtica lor. Odată cu popularitatea reţelelor de socializare, au crescut şi şedinţele foto cu viitoarele mămici. Te-ai întrebat vreodată de ce le place femeilor însărcinate să se fotografieze cu pântecul proeminent?

Din ce în ce mai multe femei însărcinate le arată prietenilor de pe conturile lor de socializare burta de gravidă. Mândre cu sarcina lor, tinerele apelează la fotografi profesionişti pentru a imortaliza acest eveniment important din viaţă. Cu toate că acest moment ar trebui să fie unul intim, de familie, specialiştii spun că în spatele acestei acţiuni există motive psihologice bine întemeiate.

Împărtăşirea bucuriei

Se spune că reţelele de socializare arată ceea ce tu le laşi să arate, iar unora le place să posteze doar fotografii din momentele fericite. Aşa şi viitoarele mămici, din dorinţa de a-şi manifesta bucuria viitoarei sarcini, acestea pozează cât mai profesionist pentru a le arăta celorlalţi cât sunt de fericite în acest rol; aleg fotografi cu idei spectaculoase, care să le fotografieze în locuri inedite, pentru a le arăta prietenilor cât de frumos este să fii însărcinată.

Maturitatea fizică şi emoţională

La baza acestor poze, există şi multe motive psihologice. Cum ar fi nevoia de a le arăta celorlalţi faptul că viitoarea mamă s-a maturizat şi este responsabilă să crească un copil. Se spune că, pe măsură ce sarcina avansează şi încrederea în propriile forţe ale mamei creşte - femeile se simt din ce în ce mai pregătite şi mature să devină mame şi să facă faţă unei noi provocări.

Se simt atractive

Cu toate că multe femei iau în greutate în perioada sarcinii, unele dintre ele se simt foarte atractive în ipostaza de viitoare mămică. Se spune că femeia însărcinată are pe faţă un zâmbet şi o fericire aparte. De aceea, tinerele mame simt nevoia să le arate prietenilor cât de bine arată şi se simt în rolul de viitoare mamă.

Sprijin pentru viitoarele mame

Multe dintre viitoarele mame îşi doresc să fie un sprijin pentru sutele de tinere care încearcă să devină mame şi reuşesc cu greu acest lucru. Din ce în ce mai multe femei încearcă cu mari eforturi să rămână însărcinate şi apelează la diverse tratamente în speranţa că îşi vor ţine în braţe viitorul bebeluş. Aşadar, există o anumită categorie de femei care pozează cu burtica la vedere în semn de sprijin pentru femeile care îşi doresc să devină mame. Spre exemplu, în America a fost realizată o campanie cu viitoare mămici cărora le-a fost greu să rămână însărcinate, iar când au reuşit asta au dorit să devină pentru alte femei un sprijin de încredere în acest demers să să le arate că se poate.

Sursă foto: ShutterstockRecente

mamă alergică la copil  sursa   Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange  jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii  Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg