Nu lăsa pandemia să afecteze educaţia copilului! Ce să ştii despre cursurile online de engleză şi condiţiile de înscriere

1 novakid scoala online limba engleza jpg jpeg

Pandemia reprezentă o provocare atât pentru elevi, cât şi pentru dascăli şi părinţi. Şcoala online a fost o noutate pentru mulţi, iar nimeni nu credea că se poate face performanţă de acasă. Astăzi, lucrurile au avansat, iar elevii pot beneficia de cele mai bune cursuri, chiar din faţa monitorului.

În 2019, când pandemia de COVID-19 a intrat în vieţile noastre, nimeni nu bănuia ce efecte ar putea avea limitarea interacţiunii fizice. Pentru o mare parte din populaţie, educaţia calitativă era posibilă doar dacă avea loc faţă în faţă. A studia de acasă, online şi a avea performanţe academice păreau a fi două idei greu de contopit, însă prezentul ne arată o altă realitate.
 Novakid, desemnată de compania de consultanţă J'son&Partners drept „Şcoala online de limba engleză pentru copii numărul 1 a Europei‟, în 2021, o demonstrează în fiecare zi, în practică.

Novakid se adresează copiilor de 4-12 ani şi este alegerea a sute de mii de părinţi din 36 de ţări pentru cursuri online de limba engleză. Cum a reuşit să ajungă aici? Cu mult înainte de „şcoala online‟, încă din 2017, fondatorii Novakid au văzut potenţialul acestui segment de activitate, prin  analiza atentă a nevoilor copiilor. Ani de cercetare şi dezvoltare au dat viaţă unui concept inovator de predare, punând accent pe caracteristicile psihologice ale copiilor de vârste diferite.

„Lucrurile care sunt cu adevărat importante din punct de vedere psihologic atunci când înveţi o limbă străină online sunt ascultarea limbajului, interacţiunea cu o persoană şi eliminarea fricii de a nu înţelege ceva. Novakid îşi propune să recreeze condiţiile în care un copil a fost capabil să-şi înveţe limba maternă‟, subliniază Max Azarov, co-fondator şi CEO Novakid.

Cum se desfăşoară cursurile

Novakid, asemenea părinţilor, îşi doreşte să ofere atenţie exclusivă fiecărui copil. Pentru aceasta, pune la dispoziţie peste 1.000 de profesori vorbitori nativi de limba engleză, ce au o experienţă de minimum doi ani de predare şi deţin diplome internaţionale/certificate CELTA, TEFL, TESOL, TKT.

Mai mult decât atât, profesorii autorizaţi să predea pe platformele Novakid utilizează metode inovatoare de predare, exclusive, precum metoda de răspuns fizic total şi metoda dialogului. Ce înseamnă, mai exact? Ei bine, profesorii nu realizează doar prezentări cu diapozitive, ci interpretează materialul cu ajutorul gesturilor/mimicii pentru fiecare elev, în cadrul cursurilor individuale.

Este bine cunoscut faptul că inteligenţa artificială creează un mediu dinamic, ce îmbunătăţeşte angajamentul copiilor şi le dezvoltă inteligenţa şi gândirea analitică. Utilizarea tehnologiei VR, de pildă, contribuie la creşterea motivaţiei, la dezvoltarea unor perspective noi, dar şi la majorarea gradului de empatie.

Dacă vă întrebaţi cum rămâne cu evaluarea, aflaţi că este una periodică şi se realizează în funcţie de nivelul fiecărui cursant. Pentru o pregătire suplimentară, cei mici pot accesa o platformă de jocuri interactive, aprofundându-şi cunoştinţele.

După cum afirmă şi Dmitry Malin, co-fondator şi COO Novakid, „platforma Novakid pune accentul pe personalizarea, extragerea şi analiza datelor, asistate de inteligenţa artificială, pentru cea mai bună experienţă de învăţare‟, acţiuni cu un impact imposibil de ignorat şi nişte rezultate admirabile.

Accesând site-ul https://www.novakidschool.com/ro/ puteţi vizualiza activităţile propuse, profilul profesorilor, dar şi ofertele disponibile. Secţiunea de „Întrebări şi răspunsuri‟ vă poate ajuta să clarificaţi cele mai des întâlnite dileme ale părinţilor. Recente

clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie  Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara  Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere  Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese  Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille  Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion  sursa   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere  Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg