Numele copilului îi dezvăluie personalitatea

1 70868 original jpg jpeg

Părinţii aleg rareori numele copiilor lor la întâmplare. Orice nume are o semnificaţie şi poate spune multe despre personalitatea copilului. Iată ce spun cele mai comune nume!

Andrei/ Andreea

Copiii al căror nume este Andreea sau Andrei sunt foarte veseli şi ţi-e greu să nu fii bine dispus când eşti prin preajma lor. Sunt sociabili,le place să fie în centrul atenţiei,sunt inteligenţi şi sunt tot timpul în căutarea unor noi lucruri fascinante

Claudiu/ Claudia

Între tine şi copilul tău există o legătură extrem de specială. Numele semnifică faptul că cel mic este ataşat din punct de vedere emoţional,în special de mama lui. Zâmbesc atunci când le vorbeşti calm,dar devin nervoşi atunci când ridici tonul. Iubesc tot ce înseamnă gesturi de afecţiuni,de la îmbrăţişări,până la pupicuri dulci. Încă de la o vârstă fragedă îşi etalează preferinţele,inclusiv pe cele culinare.

Elena

Sensibili din fire,copii care poartă acest nume simt nevoia de afecţiune tot timpul. Emană multă bucurie şi fericire,doar când cei din preajma lor au o dispoziţie bună. Însă,în cazul în care ai o dispoziţie proastă,imediat observa şi tind să devină agitaţi şi nervoşi.  Fetiţele care poartă numele de Elena au un bun spirit de observaţie,chiar şi cele mai mici detalii având importanţă pentru ele. Au nevoie de mult timp pentru a-şi face un bun prieten,însă de îndată ce legătura s-a format,cu greu mai pot fi despărţite de prietenii lor.

Alin/ Alina

Te poţi lăuda că ai un copil inteligent. Încă de la o vârstă fragedă,copilul tău înţelege aproape tot ce îi spui şi dacă ar putea vorbi probabil că ţi-ar spune dacă te aprobă sau nu. Copii care poartă numele de Alin sau Alina sunt fascinaţi de cărţi şi televizor. În ceea ce priveşte progresele lor,au nevoie de mama lor,deoarece complimentele şi laudele îi ajută să se dezvolte.

Alexandra/ Alexandru

Copii care poartă acest nume sunt de-a dreptul fermecători. Dar mămicilor aveţi grijă,fiindcă profită de acest lucru pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Mai mult,pot trece destul de uşor de la o stare la altă,când sunt supăraţi,când sunt cu zâmbetul pe buze. În privinţa fetiţelor,acestora nu le este teama de nimic,în timp ce băieţii devin independenţi devreme,întrucât încep să meargă destul de repede. Însă indiferent de sex,copii care poartă acest nume au o personalitate extrem de puternică.

Mihai/ Mihaela

În general,copii cu numele de Mihai sau Mihaela sunt calmi,răbdători şi nu se plictisesc de lucrurile uzuale,precum dormitorul lor pe care îl văd ca pe propriul teritoriu. Inteligenţa şi perseverenţa sunt două dintre cele mai importante trăsături de caracter cu care au fost înzestraţi. De asemenea,nu sunt adepţii riscului şi fac anumite lucruri doar atunci când sunt siguri pe ei.Recente