Păpuşile – cele mai bune prietene ale fetiţei tale şi cadoul ideal cu orice ocazie

1 fetita cu papusa jpg jpeg

Probabil îţi aminteşti cât de încântată erai când, copil fiind, primeai de ziua ta păpuşa pe care ţi-o doreai atât de mult. Chiar dacă acum câţiva ani jucăriile nu erau atât de variate şi sofisticate, reuşeau cumva să pună un zâmbet pe faţa oricărui copil. Având la dispoziţie o gamă largă de jucării azi, poate fi greu să-ţi dai seama care e cadoul care o să-l facă pe copilaşul tău să sară în sus de bucurie.

Dacă băieţii sunt fascinaţi de eroi din desene animate care salvează lumea, fetiţele probabil că visează la următoarea păpuşă care în scurt timp le va deveni cea mai bună prietenă. De la păpuşile Barbie la cele inspirate din poveştile faimoase cu prinţese ale lui Walt Disney, aceste jucării aduc bucurie în universul oricărei fetiţe.

Barbie – de la păpuşa blondă cu ochi albaştri la variante inspirate din viaţa reală

Prima păpuşă Barbie a apărut în 1959 şi se vindea pentru 3 dolari, portretizând idealul frumuseţii feminine. În scurt timp, aceasta a devenit jucăria preferată a tuturor fetiţelor, indiferent de vârstă. Cu toate acestea, în ziua de azi, pretul papusii variază în funcţie de modelul pe care îl alegi. De la o asistentă medicală la o jucătoare de tenis, Barbie a creat modele care să reflecte personalitatea şi visul oricărei fete. Deoarece tu îţi cunoşti cel mai bine micuţa, nu îţi va fi greu să vezi care păpuşă Barbie îi reflectă cel mai bine caracterul.

Disney Princess – păpuşile inspirate din faimoasele poveşti cu prinţese

Orice fetiţă a visat măcar o dată că trăieşte într-un castel fermecat şi îmbracă cele mai minunate rochii. Păpuşile inspirate din poveştile cu prinţese ale lui Walt Disney pot aduce această lume de basm mai aproape de fetiţa ta.

Pentru a face alegerea perfectă, singura ta misiune este să observi care dintre aceste poveşti o impresionează cel mai mult. De la Mica Sirenă la Albă ca zăpada şi Cenuşăreasa, fiecare personaj e unic şi la fel este şi păpuşa care o copiază. Aşadar, vezi de care dintre prinţese fetiţa e mai fascinată şi oferă-i cadou păpuşa ce o întruchipează.

Baby Born – păpuşa bebeluş

Fără îndoială, cel mai eficient mod prin care cei mici învaţă să devină responsabili este prin joacă. Aşadar, o păpuşă nu doar că poate deveni cea mai bună prietenă a fetiţei tale, dar o va învăţa cum e să ai grijă de cineva. Mai ales, acea păpuşă care arată exact ca un bebeluş o va face să intre în rolul de mamă. Aceasta îşi va îmbrăca „bebeluşul” înainte să iasă cu el la plimbare, va avea grijă să-i gătească şi să îl pună în pat când vine ora de culcare. Oricât de amuzant ar părea pentru noi, adulţii, copilul tău ia lucrurile mult mai în serios. Tocmai de aceea, fetiţa ta va avea şansa să deprindă unele dintre cele mai importante valori încă de la o vârstă fragedă.

Sigur ţi s-a întâmplat să te rogi de micuţa ta să mănânce şi să nu o convingi până când nu se aşază şi păpuşa ei la masă. Cam asta e legătura magică dintre o fetiţă şi păpuşa ei.

Dacă pentru unii adulţi o păpuşă poate fi o adevărată piesă de colecţie, pentru o fetiţă aceasta devine centrul universului ei. Ea îi va împărtăşi toate secretele şi o va trata ca pe o fiinţă adevărată - devenindu-i uneori cea mai bună prietenă. Aşadar, dacă nu vrei să dai greş cu cadoul de ziua ei anul acesta, tot ce trebuie să faci este să-i cumperi modelul preferat de păpuşă.

Sursă foto: shutterstock



Recente

Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg