Participă şi tu la o nouă întâlnire a Clubului „Îmi doresc copii”!

1 67494 original jpg jpeg

Cuplurile cu probleme de fertilitate vor putea primi răspunsuri şi îndrumări cu privire la infertilitate într-o discuţie cu Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar în obstetrică-ginecologie specializat în tratamentul infertilităţii.

Dacă vrei să participi,află că la întâlnirea de miercuri,12 decembrie,ora 19.00,de la Coffee Grind Bucureşti,vei avea ocazia să afli răspunsuri de specialitate şi de la Dr. Cerasella Nicolicea,medic genetician şi de la Dr. Melihan Bechir,medic embriolog.

Participarea este gratuită,în limita locurilor disponibile. Pentru înscriere,trimite un e-mail cu datele personale (nume,prenume,număr de telefon,vârsta) pe adresa imidoresccopii@gmail.com.

„Infertilitatea este o problemă cu care numeroase cupluri din ţară se confruntă. 1 din 6 cupluri suferă de infertilitate în toată Europa,iar această statistică este valabilă şi pentru România.

Din păcate,nivelul de informare al pacienţilor în privinţa acestui subiect este destul de scăzut,în special în cazul tehnicilor de reproducere umană asistată (fertilizare în vitro,ICSI,inseminare artificială).

Decizia de a apela la astfel de tehnici este extrem de importantă,iar volumul de informaţii la care pacienţii au acces este foarte ridicat,dar cu date contradictorii. Din acest motiv ne-am propus să oferim consiliere acestor pacienţi şi să răspundem nelămuririlor pe care le au în ceea ce priveşte tratarea infertilităţii”,a detaliat Dr. Ruxandra Dumitrescu.

Întâlnirea din 12 decembrie reprezintă al doilea seminar de acest gen,care vor avea loc bilunar şi vor trata diverse subiecte de interes din domeniul infertilităţii. Dacă vei participa,vei avea acces la informaţii legate de ginecologie,infertilitate,genetică şi embriologie oferite de specialişti care căuta să ofere soluţiile cele mai potrivite pentru fiecare cuplu infertil.