Petrece Revelionul alături de familie

1 66718 original jpg jpeg

Sărbătorile cele mai frumoase sunt cele petrecute alături de familie. Alături de familie şi de cei dragi ai parte de cele mai frumoase amintiri, care uneori devin de neuitat.

În România,Revelionul este o cină lungă şi o petrecere ce are loc pe 31 decembrie spre 1 ianuarie. În alte ţări petrecerea de Revelion are loc seara,la fel cu o cină lungă,alături de familie şi prieteni. 

Numele cinei târzii provine din cuvântul francez ” Reveil ”,care are sensul de trezire. Participarea la această masă înseamnă a sta treaz până la miezul nopţii sau până dimineaţa dacă alegi să faci petrecerea cu prietenii şi familia la un restaurant. La această petrecere,cei care participă dansează,mănâncă,consumă băuturi,povestesc şi se distrează,iar la ora 00:00,dau sau privesc focurile de artificii. Acestea marchează începerea noului an.

O scurtă istorie a Anului Nou  

Stabilirea ca anul să înceapă la 1 ianuarie a avut loc pentru prima dată în 1691,de către Papa Inocenţiu al XII-lea. Înainte,noul an începea odată cu sărbătorirea Crăciunului. 1 Ianuarie reprezintă octava de la Crăciun,deoarece această zi este dedicată Fecioarei Maria. 

Revelionul alături de familie

Dacă de Crăciun,membrii familiei nu au reuşit să ajungă acasă,de Revelion fac tot posibilul să ajungă. Ce este mai frumos,decât petrecerea ultimelor ore din an alături de familie,cu mama şi tata,bunici,fraţi,surori,mătuşi,unchi şi nepoţi. Dacă pentru părinţi este cea mai mare bucurie ca,copii să le fie alături la Sărbători,la fel de mare este bucuria şi pentru bunici. Mereu îţi este imprimat în minte că trebuie să te duci să-i vezi,pentru că nu ştii ce se poate întâmpla.

Chiar şi pentru copiii care au fost departe de ei şi de casă,este o bucurie să stea alături de cei dragi. La cină domneşte o atmosferă veselă,în care sunt prezente râsetele şi bucuria,toţi povestesc ce au făcut în timpul anului,bucurându-se de nepoţi,de realizările lor şi de ceea ce au realizat în anul care tocmai a trecut. 

Petrecerea dintre ani trebuie să fie zgomotoasă pentru a alunga spiritele rele,şi se desface şampanie la cumpăna dintre ani,pentru a avea parte de un an mai prosper. Familia este de cea mai mare şi de bun preţ,şi trebuie să te bucuri la maximum de ea. Recente

Haine intrate la apă Cum să le refaci  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei lucrezia carnelos kn6QrWtnAtY unsplash jpg
Cum sa fii confortabila si rafinata in sezonul rece TOP piese vestimentare care NU pot lipsi din garderoba ta! jpg
tipuri de nasturi jpg
Anca Alungulesei silueta jpg
sfaturi parinte copil shutterstock 1318903208 jpg
cateva detalii importante la alegerea vasului de wc  1654350490 jpg
caserole catering din polistiren snick ambalaje jpg
De ce este extrem de important să îți usuci mâinile după spălare, foto shutterstock jpg
Cele mai utile electrocasnice descopera aparatura esentiala pentru o casa moderna jpg
Ce include revizia periodica a masinii si cand ar trebui sa o faci jpg
input jpg
Kiwi, foto shutterstock jpg
Ce băutură caldă şi delicioasă îţi reduce colesterolul   Sursa foto Pixabay jpg
amantă personalități moarte  sursa foto   Shutterstock jpg
Lupta impotriva virusurilor   Alimente care iti vor proteja sistemul imunitar jpg
Un nou trend pe TikTok  Banda izolatoare pentru un somn mai bun   Sursa foto Shutterstock jpg
Ce tip de sport se potriveste zodiei tale   Sursa foto Shutterstock jpg
Coafuri la modă în toamna lui 2022   Sursa foto Shutterstock jpg
Cum poti porni un business in industria de beauty sfaturi si trucuri pretioase jpg