Prajiturica Barni, o gustare potrivită pentru cei mici

1 53585 original jpg jpeg

Cu siguranţă cel mic îţi cere de cele mai multe ori o gustare dulce, dar poate că nu tot timpul i-o poţi pregăti. Acum ai la îndemână o alternativă sănătoasă şi în acelaşi timp gustoasă.

Barni vine în ajutorul mămicilor ocupatem care vor să-i răsfeţe pe cei mici cu o gustare delicioasă. Noua prăjitură Barni are acum o umplutură de 45% fruct,fiind la fel de prietenoasă cu sănătatea celui mic. Şi pentru că Barni ştie că eşti o mămică grijulie,prăjiturica este fără coloranţi sau conservanţi. Este facută cu ingrediente simple şi de calitate:cereale,ouă,lapte şi fructe.

Copiii consumă o gamă largă de produse care le asigură aportul nutriţional zilnic. Studiile au arătat că fructele reprezintă alternativa oferită cel mai des celor mici atunci când aceştia vor o gustare,iar merele şi căpşunele sunt în topul preferinţelor lor.

Acum prichindelul tău are mai multe sortimente la dispoziţie:prajitura cu umplutură de ciocolată,de lapte,de căpşune sau de mere. Porţia individuală de 30g,cu forma veselă de ursuleţ,este potrivită pentru gustarea copilului.