Prietenia, un dar nepreţuit

1 61030 original jpg jpeg

Sunt aproape de tine la nevoie, te scot din cele mai urâte depresii şi la ei găseşti mereu o vorbă bună când corăbiile par ca se scufundă fără speranţă. Pe de altă parte, prietenii trebuie să ţi-i alegi cu înţelepciune şi să le oferi cel puţin la fel de mult cât ei investesc în tine.

Treci mai uşor peste necazuri

Orice ieşire,fie că este vorba de un suc sau de o cafea pe care le servim în oraş,împreună cu o persoană dragă care ne binedispune,poate să ne facă să uităm de necazuri sau pur şi simplu să nu mai acordăm atât de multă importanţă lucrurilor neplăcute din jur. Iar acest lucru este mană cerească pentru psihic,care e şi aşa destul de încordat cu problemele şi grijile cotidiene. Te relaxezi,îţi dai pe tavă toate frustrările şi i le împărtăşeşti unui prieten. Poate că nu are o soluţie care să te scoată din impas,dar faptul că reuşeşti să-ţi eliberezi energia negativă în faâa lui este cea mai bună alegere.Scapi de depresie

La fel ca şi într-o relaţie de iubire,trebuie să „investeşti” în prieteni şi să încerci să-i ţii aproape. Specialiştii ne recomandă să stăm cel puţin de două ori pe săptămână în compania unui prieten. De preferat este ca ieşirile să fie făcute în locuri cu muzică relaxantă şi cât mai departe de agitaţia oraşului. Cu toate acestea,chiar şi petrecerile şi momentele mai agitate petrecute alături de prieteni ne îndepărtează de situaţiile presante şi ne ajută să facem faţă cu brio problemelor de zi cu zi.

Ai păţit un necaz şi n-ai pe umărul cui să plângi? Sună un prieten şi vei găsi alinare. De asemenea,în momentele fericite din viaţă,te înconjori de prieteni cu care să împarţi bucuria. La rându-ţi,este bine să le fii aproape şi să-i sfătuieşti în momentele de cumpănă. Dar este foarte important cum îi alegi. Înainte de a te deschide şi de a le spune ce ai pe suflet,testează-i şi vezi în ce măsură ştiu să păstreze un secret sau dacă intervin când este cazul să te susţină la greu.



Recente

oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg
masina de spalat vase jpg
femeie care folose;te telefonul mobil  foto   Shutterstock jpg
Cheesecake cu lamaie  Sursa foto shutterstock 2140680263 jpg
stres  foto   Shutterstock jpg
Floricelele de porumb, benefice pentru sanatate  Sursa foto Pixabay food 3060464 1280 jpg