Relaţia cu un bărbat cu copii

1 66530 original jpg jpeg

Dacă te-ai decis să începi o relaţie cu un bărbat cu copii, trebuie să ţii cont de câteva sfaturi. Pe lângă faptul că trebuie să-l cucereşti pe el, trebuie să te apropii foarte mult şi de copiii lui.

Tu eşti fără obligaţii,el este deja tată. Faptul că are copii dintr-o relaţie anterioară nu trebuie să te descurajeze. Important este să-l accepţi cu trecutul lui şi să fii sinceră cu el,în special pe temele legate de copii lui.

Relaţia cu un bărbat cu copii. Aşteaptă un timp până să-l faci cunoscut familiei tale

Este normal să fii nerăbdătoare ca familia ta să-l cunoască pe cel care ţi-a cucerit inima,dar aşteaptă un timp până când să-l faci cunoscut persoanelor tale dragi. Şi asta pentru a vedea dacă relaţia voastră are toate şansele să funcţioneze.

Relaţia cu un bărbat cu copii. Aşa vezi de ce este el capabil

Când te uiţi la paratenerul tău cum interacţionează cu copiii lui,vei vedea ce fel de om este,de ce este el capabil. Totodată,vei vedea că nu-şi ascunde sentimentele.

Relaţia cu un bărbat cu copii,După ce i-ai cunoscut copiii,lasă lucrurile să decurgă încet

Nu eşti Mary Poppins,aşa că sunt mari şanse ca cei mici să nu te placă de la prima întâlnire. Este important să te gândeşti foarte bine înainte de a acţiona. Este posibil să existe între voi tensiune,capricii,neînţelegeri,sentimente rănite,astfel încât vei fi nevoită să iei lucrurile încet.  Nu forţa relaţia ta cu copiii lui. Lasă-i să te cunoască. Fă astfel încât să-ţi petreci o parte din timp alături de ei. Dar să nu fii surprinsă dacă ei îţi resping la început toate eforturile.

Relaţia cu un bărbat cu copii. Încearcă să le câştigi încrederea

Copiiilui au o mamă şi ei s-ar putea gândi că nu sunt loiali ei dacă te plac,motiv pentru care este posibil să fii subiect de speculaţii pentru o vreme. Prin urmare,ia lucrurile încet şi încearcă să le câştigi încrederea. Reasigură-i că tu nu înlocuieşti pe nimeni.

Relaţia cu un bărbat cu copii. Copiii vor fi mereu pe primul loc

Când te întâlneşti cu un bărbat cu copii,înarmează-te cu foarte multă răbdare. Urgenţele vor veni inevitabil,programul se va schimba şi planurile tale s-ar putea să se modifice aproape în fiecare zi. Pentru ca relaţia dintre voi să nu aibă de suferit,trebuie să ştii că doar acceptând situaţia şi prin compromis vei putea fi alături de partenerul tău.