S-a deschis ! TOYSdepot, magazin online cu jocuri şi jucării (P)

toydepot jpeg

TOYSdepot , primul magazin online cu jocuri şi jucării pentru copii care vine ca alternativă la site-urile impersonale şi supraaglomerate . Cadoul sau jucăria dorită sunt la distanţă de un clic datorită filtrului inteligent .

Comanda este securizată prin certificare SSL iar livrarea se realizează în 24 ore . TOYSdepot-Reinventează jocul !

 Cum a luat naştere TOYSdepot ?

Piaţa online de pe această nişă avea nevoie de o gură de aer. Având în desfăşurare încă din 2011 primul proiect bazat pe comercializarea exclusivă a jucăriilor de construcţie,am dorit să punem în aplicare experienţa acumulată în toţi aceşti ani în proiectul TOYSdepot,un magazin jucării  inovativ pentru copii de toate vârstele. 

 Prin ce ne diferenţiem ?

Siguranţa pentru utilizator,valoarea educativă,calitatea superioară,suportul specializat în alegerea jucăriei dorite în funcţie de necesităţile fiecărui copil şi livrarea rapidă sunt principiile care ne conduc . 

Urmând îndeaproape cele 5 principii esenţiale,pe baza cărora au fost selectate atent toate jucăriile de pe site-ul nostru am reuşit să adunăm peste 2500 de jucării onlineşi mai mult de 50 producători atât autohtoni cât şi de talie mondială. Pentru a acoperi întreagă gamă de jucării pentru copii care să satisfacă nevoile celor mai exigenţi clienţi,şi să aducă zâmbetul pe chipul fiecărui copil,numărul este în continuă creştere,în fiecare zi. 

Fie că vorbim despre jocurile de exterior,despre jocurile de inteligenţă sau despre îndrăgitele jucării din lemn,toate au fost atent selecţionate pentru a nu face rabat de calitate şi a va aduce în atenţie jucării cu puternic rol educativ. 

Am reuşit să dezvoltăm cel mai rapid sistem de comandă. Filtrul inteligent actualizează în timp real spectrul de jucării dorite în funcţie de atributele selectate,reducând cu până la 50 % timpul petrecut în căutarea jucăriei şi implicit timpul de comandă. 

 În funcţie de stadiul de dezvoltare al fiecărui copil,nevoile de joc ale acestuia sunt total diferite. De aceea asigurăm suport specializat. La nevoie,ajutorul unui psihopedagog vă va uşura alegerea  . 

Pentru că o componentă importantă a comerţului online este încrederea,conexiunea este securizată,site-ul beneficiind de certificare SSL .

Timpul de livrare scăzut al produselor cumpărate este esenţial. Am încheiat cu succes un parteneriat de durată cu cel mai mare prestator de servicii de curierat din România,Fan Courier. Toate coletele sunt asigurate,dispun de cele mai bune condiţii de livrare,iar timpul de livrare pentru produsele existente în stoc a fost redus la 24 ore .  

 Te premiem din start ! 

Odată cu deschiderea magazinului dăm startul unui concurs cu jucării. Trebuie doar să te înscrii cu o adresă valida de e-mail şi intrii automat în extragerea la sorţi. Mai multe detalii poţi afla pe site-ul nostru . 

Despre Toysdepot

TOYSdepot este magazinul specializat în jucării pentru copii de toate varstele. 

 Program:L-V:10:00-17:00 Nr. comenzi telefonice:0729977652 | 0724832415 E-mail:office@toysdepot.ro