Să mă mărit sau nu?

1 69201 original jpg jpeg

După câţiva ani de relaţie ajungi să te întrebi dacă nu cumva a venit timpul să treceţi la o nouă etapă, căsătorindu-vă. Dacă ideea îţi surâde, dar stai încă în cumpănă, aşa poţi afla dacă faci bine să te măriţi.

O nouă libertate?

Ceea ce sperie pe oricine vrea să înceapă o căsnicie este gândul că aceasta implică pirderea libertăţii. De aceea este bine ca ideea căsătoriei să fie rezultatul unei alegeri bine gândite. Numai aşa niciunul dintre voi doi nu se va simţi încorsetat şi lipsit de libertate. De asemenea,nu-l veţi mai vedea pe celălalt ca pe un duşman,ci ca pe fiinţa iubită care îţi va sta alături.

Dacă luaţi decizia căsătoriei împreună,după ce v-aţi gândit bine şi nu unul de dragul celuilalt,veţi avea şansa să evoluaţi împreună în aceeaşi direcţie. Iată o scurtă listă de întrebări pentru a reflecta asupra acestei etape importante din viaţa ta!

De ce să faci pasul?

Răspunzându-ţi la această întrebare,vei fi sigură care sunt motivele ce te ţin alături de alesul tău şi dacă ele sunt destul de puternice pentru a începe o căsnicie. Uneori,tindem să facem concesii celuilalt,iar nemulţumirile se adună. Fii sinceră cu tine şi gândeşte-te ce iubeşti la el,cum te simţi când îţi este alături,cât de mult de sprijină în ceea ce faci şi cât de bine vă înţelegeţi când trebuie să luaţi o decizie.

Îl cunoşti destul de bine?

Încercaţi să locuiţi împreună sau să petreceţi o vacanţă mai lungă departe de casă,pentru a putea sta cât mai mult timp unul cu celălalt. Aşa îi vei cunoaşte defectele şi vei ştii sigur dacă eşti alături de persoana potrivită,dacă te face fericită,dacă vă înţelegeţi. Nu te aştepta să-l poţi schimba după aceea. Mai degrabă întreabă-te dacă vei putea trăi alături de el aşa cum îl ştii acum.

Eşti gata să-ţi reorganizezi viaţa?

Odată cu căsătoria,apar şi schimbările în viaţa voastră,fie că locuiţi împreună,fie că nu,pentru că vă veţi percepe cu totul altfel relaţia. De aceea,e bine să te gândeşti la modul în care va evolua relaţia voastră,dacă aveţi planuri împreună pe termen lung şi dacă poţi face toate schimbările pe care le impun aceste planuri. Încearcă să fii cât mai obiectivă posibil şi sinceră cu tine,când îţi analizezi relaţia. Numai aşa vei putea lua decizia cea mai bună pentru tine.Recente

ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion  sursa   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere  Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg
Supa de linte  Sursa foto shutterstock 309501530 jpg
manichiura 3D 2023 shutterstock 1720295548 jpg
Ce sa nu faci cand ai buzele crapate  Sursa foto shutterstock 1846727497 jpg
cadouri de casa noua shutterstock 755663365 jpg
canapea si flori shutterstock 204510988 jpg
Mituri despre igiena feminina  Sursa foto shutterstock 1254137329 jpg
Mancare fructe bautura jpg
Curatenia d eprimavara  Sfaturi utile  624621179 jpg
Prajitura mozaic cu biscuiti  Sursa foto shutterstock 2017645007 jpg
avocado jpg
Manichiura cu gel jpg
protejarea mediului jpg
Supa crema d e legume  Sursa foto shutterstock 152318729 jpg