Scutecul cu indicator de umezeală, necesar pentru orice bebeluş

1 70115 original jpg jpeg

Venirea pe lume a unui copil reprezintă un moment unic pentru fiecare femeie, plin de emoţie. Pentru ca bucuria creşterii lui să nu fie umbrită de griji sau de probleme de sănătate ale micuţului, te ajută şi un nou tip de scutec, care îţi arată când trebuie schimbat.

Acest nou tip de scutec care face parte din gama Pampers Premium Care,protejează pielea delicată a bebeluşului,datorită unui indicator de umezeală care-şi schimbă culoarea din galben în albastru atunci când intră în contact cu umezeala din interior.

În plus,este mai subţire,mai confortabil decât scutecele obişnuite şi oferă până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii datoriă unui strat din gel super-absorbant numit Dry –Max,care reţine umezeala în interior,departe de pielea bebeluşului.

dbf8820da35bd4404c3d012f5832bd33 jpg jpeg

Pielea bebeluşului conţine o mulţime de terminaţii nervoase care reacţionează uşor la stimuli exteriori. De aceea,folosirea unui scutec cu putere de absorbţie mare este esenţială la această vârstă. În acest fel,se îndepărtează riscul ca el să se frece de pielea bebeluşului sau să permită scurgeri ale lichidului pe lângă acesta.

Este foarte important ca pielea copilului să fie uscată şi protejată de umezeală,de temperaturi nepotrivite sau de contactul cu diferite ţesături ce pot vătăma epiderma”,susţine medicul pediatru Roxana Rusu-Puşcă.

c9833903a522bcec89ac91a68e189f39 jpg jpeg

Extrasfat

Alături de scutecele cu putere mare de absorbţie,tot pentru a ocroti pielea sensibilă a bebeluşului,este recomandată folosirea unor şerveţele umede testate dermatologic şi care conţin loţiuni speciale care ajută la restabilirea nivelului natural al pH-ului pielii.